Ti féltek a migránsoktól?
Meg kérdező itt is szerintem nagyon nagy a tol ig, hogy kik. Szerintem az aki eljut nyugatra az sokszor azért nem a legszegényebb, legelvadultabb réteg. Tőlünk sem a legrosszabb helyzetben lévők jutnak el nyugatra jellemzően pedig azért innen még egyszerűbb.
Gondolom ott is az van, hogy a legnyomorultabbak ott pusztulnak. Mint nálunk is a legleszakadtabb réteg budapestre sem jut el egész életében, nem hogy át a határon.
Én voltam kint németben, és nekem nem tetszett. Vegyük az alábbi helyzetet: ülök a buszon (fehérként) és egyszer csak felszáll egy fek.ete csapat, és elfoglalják a környező helyeket, és bámulnak rám, mert fehér vagyok. Persze lehet hogy kulturáltak, stb., de ez alap emberi ösztön, hogy kirekesztenek a bőrszín alapján. Itthon is vannak proli helyek, de ha arra kell mennem tömegközlekedéssel, akkor prolin öltözök ha nem akarok kipécézve lenni. Akkor ha egy afrikai gettóba kell mennem, fessem magam feketére? Valamint érdemes utánanèzni mi történik délafrikában a fehérekkel.Konkrétan menekültjogot kellett kérniük.
Szóval a kérdésre válaszolva: Félek a migránsoktól? Nem mindegyiktől, pl. román/szerb/orosz/kínai migránsoktól nem. De arab/afrikaitól igen, és nem csak a kulturális különbség miatt.
Hány éves vagy? Szerintem tuti nem vagy 13 évesnél idősebb, aki normális összetett mondatot nem tud alkotni. Nem "szemembe", hanem "szemebeN"!
Félsz tőlük? Féljél! Élj rettegésben! Tudod mit? Ki se gyere a szobádból!
Csak az arab a szemedben migráns? HOL? Saját kis világodban? Saját kis világodban azt gondolsz, amit akarsz, realitás az egy másik dolog! Vagy idegen országnak akarod megmondani mit csináljon? Mi ez a hülyeség? Ki akarna Magyarországra menni? Mit foglalkozol Nyugat-Európával? Beszéled a nyelvüket? Vagy legalább az egyiket? Adott ország állampolgára vagy?
Nagyon sokra tartanak minket errefelé amúgy.
Brexit pártján állók egyszerűen csak "Eastern European trash"-nek tartanak minket...
Elhagyod a szülőfölded, szülőhazádat, elmész egy full idegen országba, teljesen mindegy, hogy Nickelsdorfba, Ausztriába vagy Sydney-be, Ausztráliába. MIGRÁNS, BEVÁNDORLÓ, idegen vagy! Miért? Mert emigráltál, bevándoroltál, letelepedtél egy full idegen országban!
Ezt fogd fel!
Az, hogy te mit gondolsz a saját kis világodban, az egy dolog, hogy mi a valóság az még egy.
Pedig csak annyi a különbség egy magyar és szíriai gazdasági menekült között, hogy az arabról elterjedt a sztereotípia és kampány hogy ők terroristák, honfoglalók, és rettegni kell tőlük, a magyarról meg nem. Elég ha csak azt veszed hogy tilos a "menekült" szó használata, mivel az együttérzést kelthetne az emberekben, és az nem érdeke senkinek. Ha pedig valakiről csak rosszat hallasz, egy idő után belemászik az agyadba hogy ez a valóság is.
Lásd a kérdezőt, akinek odáig terjed a beszűkült agya, hogy: migráns = arab, és csak ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!