Ti nem féltek vezetni nagy hóban?
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 11:30
2/20 Libers Pertz válasza:
A nagy hó kifejezés abszolút szubjektív dolog. Oroszországban lehet félnék vezetni.
3/20 anonim válasza:
Ez ami most van, nem nagy hó. szerencsére elég jó kiképzést kaptam, nem okoz gondot ennek a 3x-osa sem.
4/20 anonim válasza:
Ha dél az ember valamitől, azt ne csinálja, mert baj lesz belőle az idegfeszültség miatt. A megszokottnál óvatosabbnak kell lenni, ám nyugodtnak.
5/20 anonim válasza:
Nem, lassan haladok és kész.
Aztán este kimegyek egy kihaltabb helyre, és jól megforgatom a kocsit.
6/20 anonim válasza:
Hóban nem félek vezetni, az viszont már gáz, amikor le van fagyva az út.
7/20 anonim válasza:
Nekem nincs jogosítványom viszont épp nemrég csókolózott a házunk előtt egy busz meg egy autó.
8/20 anonim válasza:
HOl van nagy hó?!
Mert itt a hegyekben igen (2-3 méter), de otthon sehol :D
9/20 anonim válasza:
Két éven keresztül, sokat jártam át a Mátrán. Kimondottan élveztem a hava, jeges kanyargós utakat.
10/20 anonim válasza:
Ott ahol évekig alig lat az ember 1-2 centi havat, ott igen is a 10-20-30, vagy mos nalunk per pillanat a 45 centi igen is nagynak számít.....
Felesleges hasonlítgatni az alpok hegyeiben lévő 2-3 méteres höval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!