Hogyan ne undorodjak a tanulástól?
Figyelt kérdés
Sajnos mivel informatikából érettségizem és különórára járok, a különtanár feladott 3 érettségi feladatsort, hogy csináljam meg a szünetben. Na de annyira nincs kedvem és időm sem ezt megcsinálni. Tök örültem hogy végre itt a szünet, nem kell az iskolára gondolnom egy picit, erre anyám óránként feldobja, hogy csináljam már.... és folyton elveszi az életkedvem, ha rágondolok, hogy 9 órát el fog venni a szünetemből.... mivel tudom erre rávenni magam?2018. márc. 30. 11:45
1/8 anonim válasza:
Csinald meg minel elobb, es akkor nem fogsz ezen kattogni egesz szunetben. Ne kiskapukat keress mert az nincs.
2/8 anonim válasza:
akkor ne csináld meg, ez külön óra, a te szorgalmadon, meg idődön múlik, hogy mit szeretnél. max megmondod a tanárnak, hogy miért nem csináltad meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy megint ordítozzon velem a tanár hogy nem lesz meg az érettségi 5-ös ha nem csinálom meg. És 1-es de biztos van valami kiskapu, segíts, nem akarom hogy ezen kattogjon az agyam egész szünetben...
2018. márc. 30. 11:59
4/8 anonim válasza:
Az informatika érettségi nem nehéz. Hacsak nem kaptál programozást, egy feladatsoron hamar át lehet szántani. Mire itt kapnál kiskapus megoldást, meg tudod csinálni egyedül is és annál gyorsabban fog menni legközelebb.
5/8 A kérdező kommentje:
Középszintet csinálok, ott nincs programozás.
2018. márc. 30. 12:05
6/8 anonim válasza:
3 feladatsor, főleg középszinten nem vesz el 9 órát. Ülj le most mellé, gyorsan csináld meg és előtted a 3 nap szünet utána.
7/8 anonim válasza:
vagy válassz olyan tantárgyat, amit szeretsz, érdekel és nem undorral tanulod... vagy később mi a célod vele???
olyan tanárnak meg nem fizetnék, aki üvöltözik velem... azt ingyen is megkapom suliba XDXDXDXD
8/8 anonim válasza:
Tudd le minél előbb. Mindenki ezt mondja, mert ez a legjobb módszer. Én is, aki diákként sokat halogattam és hasonlóan szenvedtem és most is ezt mondom, mikor már saját vállalkozóként rájöttem jobb mindent azonnal megcsinálni, minthogy ott nyomasszony a lelkemben hogy ezt kéne csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!