Hogy undorodjak az ételtől? Hogy ne lássam az ételben a boldogságot?
105 kiló vagyok, és 14 éves.
Már-már kényszeresen eszek, mert tudom, ha érzem az ételnek a finom ízét, ahogy rághatom, ahogy lenyelhetem - tehát valami finomat eszem - jó kedvem van.
Az az egyik legnagyobb probléma, hogy rájöttem, nekem a külső, de a belső érzet is ugyanolyan fontos, tehát képtelen vagyok lemondani arról, hogy a pattogatott kukorica után egyek egy túró rúdit, azután pedig egy croissant-ot. És van hogy még ennél is többnyit eszek egyszerre.
Egyszerűen csak akkor nem ennék, ha:
- Depressziós lennék, mert ha nagyon szomorú vagyok olyankor nem kívánom az ételt
- Benntfognának a kórházba hasgörcsökkel, és ott diétáztatnának.
- Olyan rohadt nagy undort éreznék egy csipsz iránt, mintha kutyakaki lenne az.
Egyszerűen olyan rohadt dühös vagyok, nem írom le, mit tudnék magammal csinálni. Valaki segítsen. Ja és a megalázó kommentekkel, üzenetekkel nem tudok mit csinálni, se én vékonyabb nem leszek, se ti nem lesztek boldogabbak (azoknak akik meg akartak alázni)
nem lehet, hogy nálad az evés pótcselekvés?
találnod kellene valami olyan elfoglaltságod ami leköti a figyelmedet és élvezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!