Ha nincs gyerekem, és nem lakok albérletben, akkor eláshatom magam?
Egy férfi akkor férfi, ha megvannak a tervei, és azokat keresztül is viszi, ha cigány gyerekek potyognak is az égből. Te a szüleidnél lébecolsz, és várod, hogy elmenjen melletted az élet. Nem gyűjtesz, nincsenek terveid, csak vegetálsz. Külön nem akkor kell menni, ha van kivel, hanem akkor lesz kivel, ha már külön mentél. Akkor fognak férfiként tekinteni rád a csajok, mert akkor vagy igazi férfi. Addig, amíg a szüleiddel laksz, gyerek vagy. A gyerekük, a kisfiuk.
Az én gyerekeim mind boldog párkapcsolatban élnek, szerte a világban. Igaz, mind verik már a harmincat.
És jöhet a jól megérdemelt lepontozás. A csajokat azonban nem fogjátok tudni lepontozni, amikor helyettetek olyan pasit választanak, aki meg tud állni a saját lábán.
És itt nem az anyagiakra kell elsősorban gondolni. Amíg a szüleiddel laksz, nem kell olyan apróságokkal foglalkoznod, hogy mennyi parizert vegyél reggelire, hogy mikor intézd el a mosógépszerelőt, ah közben a munkában is helyt kell állni, hogy mikor randizz a barátnőddel, ha közben mosnod kell, mert másnapra már nincs egy tiszta alsód, stb. Ezernyi apró döntéskényszer. Ezek tanítanak meg az életre, és amíg nem vagy ezekre rákényszerítve, nem is tudod felnőttként szemlélni a világot.
Ha jó a családoddal a kapcsolatod,akkor örülj neki,hogy velük lehetsz.Ez akkor lenne gáz,ha nem dolgoznál,nem adnál haza pénzt,csak élősködnél rajtuk.Abban van némi igazság,hogy ahogy öregszetek, a szüleid valószínűleg hamarabb hagynak itt téged ezen a világon.Ebből a szempontból talán jó lenne egy barátnő/esetleg gyerek.De a kioktató,rosszindulatú megjegyzésekkel ne foglalkozz.Én egyedül élek,nincs barátnőm.Önálló keresetem van,saját magamnak fizetem a számláimat,a kajámat/egyebet.Hétvégente általában szüleimnél vagyok,ilyenkor főz édesanyám,és még viszek is haza belőle.Ezt egyes okostojások megpróbálják úgy beállítani,mintha egy "mama kedvence" lennék.
Miért,mégis mi a f.s.z.t kéne csinálnom,tojjam le a családomat,meg ne engedjem meg,hogy főzzön nekem,mert az milyen gáz???
El van baxva ez az egesz vilag!
Senki sem boldog igazan, de azert van minek orulni! A legtobb ember hazudik meg maganak is, hogy milyen jo neki!
Sok szar kapcsolat, nehez ismerkedes!
Telnek az evek! Akiknek bejott az elet, ok sem boldogok, ok is masra vagynak! Ha nincs sajat csalad akkor miert nincs?
Ha meg van miert ilyen! Vagy tul koran!
Egymasnak kamuznak nagyzolnak az emberek!
Evekig kuzdenek, hogy legyen gyerekuk, aki meg szulhet az fejetlenul tolja magabol! Sajnalom magunkat! Boldogtalan emberek, boldogtalan kapcsolatok! Egyik a masilat okolja, es ok meg szerencsesek!
Masok evekig vergodnek atbaxva szerelem teren! Evekig szenvednek, nincs senkijuk!
Ha mindenki kedvesen banna ember tarsaval!
Akkor talan boldogok lehetnenk a vilagban!
Persze johet a "csak te tudsz valtoztatni" okoskodo lerazo szoveg! Nem baxd meg!
Van amin te sem tudsz valtoztatni!
Vagy mire fel ismered addigra mar keso!
De lehet, hogy sosincs keso! Faxom tudja!
Eld az eleted! Ajandek! A fele mar eltelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!