Ha nincs gyerekem, és nem lakok albérletben, akkor eláshatom magam?
Szard már le. Kinek akarsz ennyire bizonyítani? Azzal laksz, akivel akarsz. Mehetnék én is külön egy szobába nyomorogni 3 idegennel, hogy döngethessem a mellem, milyen felnőtt és önálló vagyok. Nem akarom, ez nekem nem jelenti az önállóságot.
Segítem a családom, el tudom végezni a házimunkát, elintézem a magam ügyeit, dolgozom és nem szórom ki az ablakon a pénzt albérletre, csak mert noname prolik azt állítják, ez így nem önállóság. NEM ÉRDEKEL. Ha lenne komoly kapcsolatom, nyilván vele élnék. Nincs egyelőre. Se bizonyítási kényszerem vadidegeneknek.
28 évesen felnőtt ember vagy. El kell döntened, hogy a magad módján éled az életed vagy más, idegen emberek által felállított társadalmi normáknak akarsz megfelelni.
Sajnos ez volt mindig is a baj a világgal, mások akarják megmondani mi a helyes. "legyen gyereked" "legyen párod" "lakj egyedül" "legyél önálló"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!