A barátnőm teljesen rákattant a gyakori kérdésekre. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 21:51
1/11 anonim válasza:
Gondolom most tetted meg. És mit szólt? :D
2/11 anonim válasza:
Mondd neki, hogy tűntesse el gyikről a nyavajgó kanos fiúkákat! 😃
3/11 anonim válasza:
Az baj, ha a felnőtt párkapcsolatok topikban szokott időzni, akkor nem sokáig lesz a barátnőd:d. A többi topik még elmegy.
4/11 anonim válasza:
Utolso ezt mire alapozod. Van hogy valakinek gondja van amit esetleg maganak se vall be, es az itteni “esetekbol” tanul, esetleg levezet dolgokat.
Ketlem hogy part keresne ITT :D. Vicc lenne.
5/11 anonim válasza:
Attól én sem tartanék, hogy találna itt valakit, de a párkapcsolati problémákra szinte mindig a legegyszerűbb megoldást szokták javasolni. "hagyd ott," "simán találsz jobbat". Szerintem két ember dolga, mit, hogyan csinálnak, ha mindkét félnek megfelel oké, ha nem... Én abból nem indulnék ki mások hogyan csinálják.
6/11 anonim válasza:
Nem Sárvári Imolának hívják véletlenül?
7/11 anonim válasza:
hagyd..hamarosan kinövi
úgy sz.r ez az egész ahogy van
8/11 anonim válasza:
Ha felismered, szólítsd a keresztnevén, arra hallgat!
9/11 Metionin válasza:
Írd ki gyakorira, hátha felismeri magát.
10/11 anonim válasza:
:D
Neked ez miért fáj? Légy semmittevő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!