Egy csomóan miért privátban válaszolnak a kérdésekre, amikor semmi extra nincs a válaszukban, amit titkolni kéne?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 22:46
1/16 anonim válasza:
Mert így próbálnak "bevágódni" és beszélgetésbe kerülni a másik személlyel.
2/16 A kérdező kommentje:
De még csak ezt sem veszem észre.
2016. jún. 4. 22:49
3/16 anonim válasza:
Mert csak. Mondjuk édes kevesen írnak vissza. A többség bunkó paraszt.
4/16 anonim válasza:
a privatozast en sem ertem, KIVEVE abban az esetben, ha a kerdezo alapjaraton kikoti, hogy x informaciot csak privatban fogad el, ill. ha a valaszolo paranoias, es nem szeretne, hogy egy anonim oldalon felismerje valaki a valaszat, es feny deruljon a valodi kiletere.
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, utóbbi esetben érthető. Olyat is láttam már, aki megírta privátban, hogy itt annyi a deviáns fura alak, hogy nem akarja a válasza az övéjük mellett legyen. WTF?
2016. jún. 4. 23:08
6/16 anonim válasza:
tudtad, hogy a deviáns fura alakok használják azt hogy "WTF"
7/16 A kérdező kommentje:
Ezt őszintén kétlem.
2016. jún. 4. 23:20
8/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy egyesek szerint vicces lesz ez után is privátot írni.
2016. jún. 5. 00:33
9/16 anonim válasza:
Örülj b..dmeg hogy egyáltalán ír rád köcsög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!