Miért nem válaszoltok a kérdésekre?
Az idegesítő, hamis, hülye kérdésekre könnyebb válaszolni.
Én pl azokra ritkábban szoktam, mert senkit nem akarok megbántani. Viszont amire nem tudom a választ - pl, a kiskunfélegyházai boschban hogy hívják a 10-es gépsor műszakvezetőjét - arra nehéz válaszolni. Általában a normális kérdéseken el kell gondolkodni és egy ember inkább válaszol a "14 éves vagyok és terhes, mit tegyek?" kérdésekre, mint akármilyen más értelmes kérdésre. :D
lehet nem tudunk hasznos választ adni, vagy pont a te kérdésedet látjuk hülyeségnek...vagy csak nincs kedvünk válaszolni!
23F
A normális kérdések néha nagyobb hülyeségek mint a hülyeségek. Most megnéztem mikre nem válaszoltak ebben a kategóriában. A mennyi lesz a fizetésem (ha diplomás vagy tudd kiszámolni egy táblázatból)-tól az X, vsz. sokak által sose hallott gimnáziumról szóló kérdésen a mennyit keres egy gyúrós (ha az akarsz lenni akkor legalább tudd, hogy testépítőnek fognak hívni, egyébként irány a sport kategória)-n át a saját magának válaszoló gyűrűs kérdésen keresztül sokfélére nem válaszoltak.
Sokszor nagyon rosszul teszitek fel a kérdést, az is lehet az oka.
Az emberek nagy része azért van itt, mert unatkozik/lenne valami fontos dolga, amit halasztgat. (pl vizsgaidőszakban tanulás helyett fél napot eltölteni itt... ki nem tett még ilyet? :'D)
Na most az nem űzi el az unalmat ha leírja, hogy 2+2 az 4, illetve az se feltétlen, ha kiguglizza a választ, majd a 20. ilyen eset után frusztráltan leszúrja az adott kérdezőt, hogy nem képes se a gyakori keresőjét se a googlet használni.
Pl vannak azok a kérdések is, hogy "mit vegyek a barátomnak?" A kérdező ismeri, sablon ötleteket lehet mondani, de "igazi" egyik sem lesz, ellenben egy rakás kérdést tettek fel a témában itt és a gugliba beírva szintén kiad pár erre a kérdésre specializálódott webshopot.
Na mindegy, szóval sokkal kielégítőbb nyilván troll, ill vitát generáló kérdéseknél válaszolni, vagy legalább elolvasni a válaszokat.
Egyébként mi volt a kérdésed, amire nem kaptál választ? :)
Sok oka lehet s ez emberfüggő.
Minden válaszolót meg kéne kérdezni pontos válaszért.
Én, mert épp nem láttam. Ha elküldöd privátba, válaszolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!