Van értelme az életemnek ezek után?
Egy ember se szeret, mindenki levegőnek néz, aki nem az csak sérteget. Lelkileg kikészültem, tiszta ideg vagyok már az utcára is gyomorgörcsel megyek ki. Felesleges vagyok mindenki csak megakar tőlem szabadulni. Nem tudom milyen lehet ha valaki akár családtag szeret.
Kimerültnek érzem magam nincs erőm kedvem semmihez. Fizikailag is kikészít a lelki szenvedés.
Szia, ha gondolod írj rám privátban ;)
És fel a fejjel :)
Szia! Kivanom, hogy minnel hamarabb oldodjon meg a problemad!
En is jartam es jarok ilyen cipoben. Ami segitett az a pszichologusom volt!! Iszonyatosan sokat segitett. Ott volt velem a nehez idoszakban. Nagyon jo tanacsokat adott, es nagyon sok dologra jottem ra magamrol.
A sematerapianak koszonhetoen megertettem az erzeseim, es a gondolkodasom, es mar sokkal realisabban latom a dolgokat. Nezz utana neten ;) Viszont a maganynak meg nem talaltam meg az ellenszeret en sem... az egy borzaszto dolog. Ezert is javaslom, hogy keress egy pszichot :) o is egy kapcsolodasi pont. :)
Nehez talalni jo pszichologust, de erdemes nekifutni a keresgelesnek, addig, amig nem erzed ugy, hogy megtalaltad a megfelelo embert. Es akkor mar lesz 1 valakid. :) akivel megoszthatod a problemaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!