Van értelme az életemnek ezek után?
Egy ember se szeret, mindenki levegőnek néz, aki nem az csak sérteget. Lelkileg kikészültem, tiszta ideg vagyok már az utcára is gyomorgörcsel megyek ki. Felesleges vagyok mindenki csak megakar tőlem szabadulni. Nem tudom milyen lehet ha valaki akár családtag szeret.
Kimerültnek érzem magam nincs erőm kedvem semmihez. Fizikailag is kikészít a lelki szenvedés.
Akkor tedd azt, amit minden lelkileg kiegyensulyozott ember tesz. Egyreszt ne a kulvilagban keresd a vigaszt, hanem magadban. Szeresd (!!!) es bizz magadban. A tobbi pedig jonni fog magatol ;).
Hogy gyakorlati peldat is mondjak: LEHETOLEG minden időd amid adatik olyan dolgokkal töltsd, amik téged is feltöltenek. Nem sajnos a yakorizas pl tipikusan kedv lehuzo tulajdonsagokkal bir, mint az “altalanos” netezes is, vagy tv-zes.
A minosegi tevekenyseg pedig teljesen fel tolt! Pl KÖNYV olvasasa es nem cikkeké, barátokkal talizás élőben, nem chatelés.
Tehát magyarán ne légy lusta! Ne légy lusta magadért tenni dolgokat mert külső erő/ember/Isten nem ment meg, csak ha teszel valamit.
Legalabb probald ki.
Van. Ezek nem állnak összefüggésbe.
Én nagyon szeretlek. Hamarost blogot indítok, kérlek olvass majd.
Legjobbat neked.
Mit probaltal valtoztatni?
Ha gondolod privatban is irhatsz, en is nagyon szenvedek az eletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!