Mit néznek rajtam, mikor motorozok?
Sokat merengek ezen mostanában mivel újra itt a szezon. Bár még nagyon hideg az aszfalt, de azért már napi 50-100km -eket így is gurulok, gurulunk.
Nagyon jó és szokatlanul nagyon mély a hangja, sportmotor. Vagány-nem vagány, veszélyes-nem veszélyes (legkevésbé sem érdekel), de utálom a bőrruhát, így nem abban űzöm a hobbit, hanem sima utcai ruhában, amiből simán észrevehető, hogy fiatal vagyok, 24 éves. Szerintem a külsőmmel nincs gond, egyébként is jól öltözök.
Viszont a városban nagyon sokan megfigyelnek, forgolódnak hátra, stb. és mind 18-25 körüli csaj. Kis város, mindenki ismer mindenkit, nagyon sokan látásból ismerik a motoromat. Sok olyan ismerősöm van aki mikor először látta nálam a garázsban, megismerte a motort a városból, de nem tudta hogy én vagyok.
Tulajdonképpen ezek a csajok mit néznek? Maga a hobbi jön be nekik? (Nyilván nem én, mivel nem is látja a fejem a sisaktól.:D) Ennyire jó dolog a motorozás? :)
Jó nyilván a nagy átlagról kérdezek, nem a nevelőintézetben lévő 18-20 éves csajokról akik kelletik magukat mindenkinek, mert azoknak mindegy, csak valaki vigye már el őket...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!