Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért képtelenek...

A férfiak miért képtelenek barátságban maradni nővel?

Figyelt kérdés

Mindig elmondom nekik,hogy nem keresek párkapcsolatot és nem is jönnek be, de nagyon szívesen beszélgetek velük,vagy ha kell,segítek bármiben.

Beszélgetünk is, de idővel mindig az van,hogy bepróbálkoznak.Ha rajtam múlna,simán lenne férfi-nő barátság,de ez részükről nem működik.

Miért?

2018. márc. 28. 22:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát paliban elég kevés van,aki nálam jobban nézne ki,mint én nőben. Ettől sosem kellett tartanom,ezért sem sikerül csak barátkozni.
2018. márc. 29. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi most költöztünk új helyre, ahol sok a fiatal, de én is ugyanezt vettem észre. A lányok zárkózottak, nem nagyon van lehetőségem velük barátkozni, a fiúk viszont összejárnak. Néha én is találkozom velük a párom által, én barátkoznék velük, de sokakon úgy érzem, úgy kezelnek, mintha leprás lennék. A párom szerint nem azért, mert ellenszenves lennék, egyébként elbeszélgetnek velem, csak látom, hogy tartják a 3 lépés távolságot. Nagyon zavaró, bár én is sokak szerint szép vagyok, lehet őket meg ez zavarja, és nem tudnak rám nem nőként tekinteni. Nagy kár, mert én szívesen lennék a baráti körük része, többüket nagyon kedvelem, mint embert, de az, hogy leprásnak érzem magam a köreikben, nálam mindent elront.
2018. márc. 30. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
"hát paliban elég kevés van,aki nálam jobban nézne ki,mint én nőben" fő a szerénység de ha így van akkor azok között keress ...
2018. márc. 31. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem vannak nőnemű barátaim :), akikkel soha sem mennék tovább és olyan is akivel esetleg, de még így sem hajtanék rá.
2018. ápr. 3. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!