Baj/kevésbé szerethető, ha valakinek nem olyan fontos a humor? ( Akár barátságban, akár társkeresésben)
Sziasztok! Mostanában egyre többször találkoztam azzal, hogy akár itt, akár a baráti társaságomban, ha feljött a kérdés, hogy milyen is lenne feltehetőleg az "ideális" pár, mindenkinek a top3ban van a humor...?
Furcsa, hogy nekem ez egyáltalán nem ennyire fontos? Jobban szeretem a komolyabb embereket, én is az vagyok...
Ez nem azt jelenti, hogy savanyú vagyok, pozitív ember vagyok, mosolygós, de nekem nem feltétlen azt jelenti, hogy jól érzem magam valakivel, ha a hasamat nevetve fetrengek a földön... :D Fontos a jókedv persze, de számomra annyival fontosabb, hogy tudjak valakivel beszélgetni komolyan, elképzelésekről, érdeklődésről :) Csak én vagyok ezzel így?
Annyi olyan barátságot ismerek, amit csak a közös viccek, csak a hülyéskedés tart össze, de komolyabb téma nem jöhet szóba, mert nincs egyetértés...
Én az ilyenekben nem érzem magamat jól...
Ti mit gondoltok erről? :) Köszönöm a válaszokat!
Csak humorra valóban nem lehet alapozni, de a humorosság nem zárja ki az intellektuális eszmecsere lehetőségét. :)
Egyébként nem zavarna, én sem szeretek mindig nevetni, egy idő után szó szerint fárasztó, de az "arra kijelölt alkalmakkor" kényszeres, hogy nevessek/nevettessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!