Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 30-as,40-es esetleg idősebb ember fiatalosan öltözködik?

Figyelt kérdés
Úgy,mint a huszonévesek.
2018. márc. 28. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én 47 éves vén szatyor (asszony) vagyok, de a minap leszólított egy tizenéves srác, valahogy így: Elnézést, hol tetszett venni a pulcsiját? Egy egyszerű, zöld kapucnis felső volt, amire grafikus mintaként biciklik vannak rányomva. Marha büszke voltam magamra. Én ugyanúgy öltözöm, mit húsz-harminc éve, a stílusom nem változott, max. annyit, hogy azért alkalomra nem megyek zsebes nadrágban és deszkás cipőben, hanem felveszem a nadrágkosztümöt. Aki öregesen öltözik idős korában, valószínűleg fiatalon is olyan volt a stílusa.
2018. márc. 28. 20:59
 22/22 anonim ***** válasza:

46 éves vagyok, F, és az öltözködésem semmit sem változott az elmúlt 30 évben. Sosem voltam afféle trendi, divatkövető típus.

Ha csak úgy jövök-megyek, akkor farmernadrág, póló és sportos cipő, vagy sima utcai cipő, ha picit jobban adok a megjelenésre, akkor vannak ingeim is, illetve van öltönyöm, de azt nagyon ritkán használom.

De ez afféle sztenderd öltözködés, nem fiatalos vagy öreges, csak van és modern aránylag.

2018. máj. 16. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!