Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 30-as,40-es esetleg idősebb ember fiatalosan öltözködik?

Figyelt kérdés
Úgy,mint a huszonévesek.
2018. márc. 28. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A kötött kardigánnal amúgy mi a baj? Óvodástól kezdve a gimiseken át a valóban idősekig mindenkin látom. Egyáltalán nem csak öreges fazonok vannak belőle.
2018. márc. 28. 14:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Én arra a klasszikus vénemberesre gondoltam:d
2018. márc. 28. 14:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy "öreges" öltözködés, mindenkinek más az ízlése. Ha már a kötött kardigánról van szó, olyat szoktak adni kisgyerekekre is. A nagyanyám sem otthonkát hord, hanem olyan ruhákat, ami tetszik neki. Aki idősebb korában ilyen tipikus "öreges" ruhákat hord, az azért csinálja, mert fiatalabb korában is a hasonló stílusú ruhákat hordott, csak lehet, hogy más fazonút, ha változott az alakja időközben.
2018. márc. 28. 15:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Én 39 vagyok és teljesen magától értetődően hordok edzőcipőt, világoskék farmert, fekete kapucnis pulóvert és sporttáskát a hátomon. Eddig is hasonlóan öltözködtem, ezután is így fogok. A hajamat is lazán előre fésülöm, úgy, mint 20 évvel ezelőtt. Igaz, hogy kb. 30-nak látszom, de azon még én is meglepődök, amikor 12-13 éves iskolások hellóval köszönnek... :)
2018. márc. 28. 17:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Én is sportosan öltözködöm,sportos is vagyok.
2018. márc. 28. 17:33
 16/22 A kérdező kommentje:

Vagy mennyire megszokott,hogy mutatósabb darabokat veszünk fel.

Pl mélyen kivégott V nyakas felső.

Testhezálló naci:)

Nekem tetszenek az ilyenek,olyan fiatalosak,kiemelik a test vonalait.

De többnyire a reklámokban is csak fiatal fiúkon látni.

2018. márc. 28. 17:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt ruhadarabok nagyon jól állnak a nőkön. Épeszű férfi nem hord csőgatyát meg dekoltált felsőt. Kisfiúkon is gáz, de egy felnőtt emberen irtó nevetséges. Légyszi ne, annyi normális ruha van, ami kortalan darab és még látens homivá sem teszi a viselőjét.
2018. márc. 28. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Mélyen kivágott V kivágású felső fiatal fiún sem ízléses szerintem, egy 50es pasin meg rohadt ízléstelen. Nem azért, mert fiatalos, hanem mert ahhoz a külsőhöz, korhoz sem illik, és amúgy sem ízléses. Azért a mellig húzott kordnadrágos vén tata meg a melegbáros zsúrfiú stílus között rengeteg ízléses, nem öreges verzió van, ami egy idősebb férfin is hordható.
2018. márc. 28. 18:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Nyilván,normális testalkattal gondoltam:)
2018. márc. 28. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
"Én lassan 30 leszek. De valahogy, nem akarok úgy öltözni, mint egy 40 éves." Én már abban sem vagyok biztos, hogy ilyen éles határok lennének a 20-asok, 30-asok, 40-esek öltözködésében. De amúgy, ki kényszerít rá, hogy úgy öltözz, mint egy 40 éves? Öltözz úgy, ahogy jólesik.
2018. márc. 28. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!