Ti mit gondoltok arról, ha egy 30-as,40-es esetleg idősebb ember fiatalosan öltözködik?
Attól függ, mégis milyen értelemben. Van, aki vagányan tud úgy öltözködni, van, aki meg röhejesen. Pl. ami már egy fiatal lányon is k...s, amikor divatos, az tuti röhejes lesz egy 50éves nőn (falatnyi hastopocska fenékvillantós farmerminivel, neccharisnyával). Plusz ha azt látom, hogy eszetlenül követi a divatot, urambocsá olyan feliratú cuccokat visel, amiket nem ért... pl. ilyen flitteres I am sexy feliratú felső 60éves, lenőtt hajfestésű kövér cigány nőn vagy 50es ráncos pasas swagyolo cuccokbanv- láttam ilyet, azért mondom példának.
Mondjuk az sem mindegy, hogy néz ki az adott ember, aki hordja a cuccokat. Másmeddig mehet el pl. Demi Moore, mielőtt röhejesnek nézik, meg másmeddig mehet el a szomszéd Fornettiben dolgozó Icuka.
Én lassan 30 leszek.
De valahogy nem akarok úgy öltözni,mint egy 40 éves.
Visszafogottan.
De mi a különbség?
A mi családunkban a 40-esek is ugyanúgy öltözködnek, mint a 30-asok. Te is felvehetsz farmert, kockás inget, pólót stb-t bármilyen életkorban (nagyanyám közel 80 évesen is hord farmert), nem kell automatikusan öltönyben vagy épp hózentrógeres gatyában járnia senkinek csak azért, mert "öreg". Bár szerintem akkor vagy öreg, ha te magad érzed úgy. Nyilván vannak határok, a 70 éves nagyi ne mászkáljon neonrózsaszín naciban, de az otthonka sem kötelező. Egy 30-40 éves meg szerintem simán hordhatja ugyanazt, mint egy átlag huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!