Egy kicsit idősebb fiú meg akar verni?
Kerüld a társaságát,ha akaratoskodik,hogy maradj vele mond neki,hogy már unod az állandó erőszakosságát vagy csak egyszerűen mondj nemet.Esetleg növessz tököt és üsd állcsúcson,attól megszédül vagy orrnyergen olyan erősen,ahogy csak bírod,ettől bekönnyezik a szeme...ezután üsd a fejét.
Bocsi,ha esetleg hülyeség,de most ennél jobb nem jutott eszembe.
Ez mi az isten? :D
Komolyan ilyen hülye kisgyerekek vagytok?
Gratulálok a szülőknek is, tipikusan a proli társadalom ilyen.
Gondolom valami szakmunkás iskolába jártok, tipikusan azokra jellemző a verekedés, hörgő hangon kiabálás...
"Gratulálok a szülőknek is, tipikusan a proli társadalom ilyen. "
Elég csóró környéken nőttem fel,nem szerettem verekedni,de olykor-olykor meg kell védened magad.
Baszhatod a szakmákat és érettségit/technikumot,ha nem egy nagyvárosban vagy annak közelében élsz.
Persze nem azt mondtam hogy ne védd meg magad, hanem azt hogy ez jellemző az adott társadalmi rétegre.
Egyébként a verekedés semmire nem megoldás(az önvédelem más téma), bár ilyen közegben és ilyen alacsony értelmi és érzelmi szinten nem várhatja el az ember hogy verbálisan, nem anyázva szégyenítsék meg a másikat.
"Baszhatod a szakmákat és érettségit/technikumot,ha nem egy nagyvárosban vagy annak közelében élsz."
Sejtem hogy érted, de szeretném ha kifejtenéd.
7: A prolizó kommentjeid alapján pont olyan egybites kis fityma vagy, mint akiket előszeretettel rugdosol itt, csak épp te a pofádra gyúrtál az izmaid helyett. A végzettség tök mindegy, amíg ilyen szánalmas a mentalitásod.
A kérdésre: szerezz be egy paprikasprayt. Ha meg tényleg megver, úgy, hogy előtte nem kér beleegyezést, akkor irány a rendőrség.
9: csak nem megsértettem a kis lelked? Látom nagyon magadra vetted.
Gondolom te is közéjük tartozol. Elhiheted a normáis emberekkel nincs bajom lehet bármilyen színű, bármilyen társadalmi réteghez tartozó.
Tudod a proli is addig proli amíg úgy viselkedik. Legalább is az én szememben.
Ha ismernél tudnád hogy segítek ha tudok. Ha látok egy autót az út szélén lerobbanva megállok, megkérdezem mi a baj. Vagy a múltkor egy cigányasszonynak segítettem a lépcsőn felvinni a csomagjait.
A kérdező meg magának csinálja a bajt, oldja meg ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!