Egy kicsit idősebb fiú meg akar verni?
12: Legalább olvastad volna el rendesen amit írtam.
Kinek nagyobb? Kit érdekel? Sosem voltam versengős, másnak bizonygatós típus.
Áldozathibáztatás?
Most szerinted az normális hogy a kérdező helybe megy a pofonért?
Ha ennyire zavarja hogy megverik akkor miért találkozik, meg úgy egyátalán minek foglalkozik ezekkel.
Ha elkerülné őket és nem beszélne velük de megverik csak úgy, akkor nyilván más a helyzet.
Megalázni, lenyomni?
Tudod rengetet dolgoztam diákmunkán is anno különböző cégeknél, úgyhogy tapasztaltam eleget azt amiről beszélsz.
Pont azért tanultam hogy velem így ne beszéljenek.
Én közel sem vagyok ilyen, maximum azokkal akik megérdemlik és engem próbálnak lenyomni vagy megalázni.
Amúgy mint írtam segíteni szoktam annak akinek szüksége van rá.
De neked hiába is mondanám... azt sem fogod fel amit leírok.
Gondolom túl buta vagy ahhoz hogy diplomád, vagy akár érettségid legyen.
Kisebbségi komplexusod van nagyon durván, valami segédmunkás lehetsz akivel gonosz a főnök és itt éled ki magad.
Bárkit megkérdezhetsz, amit a kérdező leírt helyzetet az nem normális.
Normális emberek ilyet nem csinálnak. De te ezt persze nem tudod megérteni mert te is ilyen deviáns idióta vagy.
Ha igaz lenne, hogy nem akarsz lenyomni másokat, akkor
1) nem hagynál itt sértő hangnemű kommentet, aminek semmi funkciója azon túl, hogy egy pár erre járó esetleg megalázva érezheti magát miatta. Most komolyan, ez szerinted mi, ha nem lenyomás?
2) nem hibáztatnád és rugdosnád verbálisan a kérdezőt azért, mert egy agresszív idióta egyszer a bizalmába férkőzött, és most zaklatja. Tévedsz ugyanis, ilyen bárkivel előfordulhat, bár vannak, akik könnyebben válnak áldozattá. Ezzel együtt az áldozathibáztatás egy nagyon szánalmas énvédelmi mechanizmus, amin már túlléptél volna, ha negyed olyan felvilágosult lennél, mint hiszed magadról
3) nem bizonygatnád mindenáron, hogy toleráns és segítőkész vagy, mert ezt tartanád természetesnek
4) nem állnál neki megalapozatlan és meglepő módon teljesen téves következtetéseket levonni a személyemről, csak mert vettem a fáradtságot és felvilágosítottalak, hogy mekkora önámításban is élsz. (A távkiértékelés amúgy is a legkönnyebben bebukó lúzerfordulat, ezért még a trollok igényesebbje is kerüli) Nem kell megköszönni, vedd karácsonyi ajándéknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!