Képes lennél mindenkivel megszakítani a kapcsolataidat, és teljesen új életet kezdeni nulláról, új helyen?
1. Nyitsz magadnak egy vadiúj bankszámlát amit csak te ismersz és ismerőseid nem. Még az anyád se.
2. Új telefonszámod lesz, amit csak te ismersz és ismerőseid közül még senki. Még az anyád se.
3. Összecsomagolsz, és elköltözöl, hogy a nulláról kezdj új életet, mindent és mindenkit hátrahagyva, se szó se beszéd nélkül.
Én jelenleg ezen gondolkodom erősen. Már semmi nem köt ehhez a helyhez. Belevágni a tök ismeretlenbe csak úgy. Aztán vagy bejön vagy nem, de minden próbálkozásnak értelme van szerintem, amiből tanulunk.
Végig tudnád csinálni úgy, hogy nem agyalsz rajta sokat milyen következményei lesznek, csak elkezded és csak a céljaid lebegnek a szemed előtt?
25/f
Ha a szüleim mostanság meghalnának, akkor igen, talán. Mondjuk az öcsémet szívesen vinném, na meg egy kis anyagi alap sem ártana.
Barátaim nem nagyon vannak, de azért elég rizikós lenne csak így mindent hátrahagyni.
Bár én az erdőben való élésen gondolkodtam. Nem tudom, hogy az mennyivel jobb. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!