Hogyan tudnám ezt a 3 sörös életmódot megszakítani, mert már elegem van ebből?
Az a gond, hogy amivel helyettesítenéd a sört az sem megfelelő. Mind a túlzott kajálás, sör, meg a dohányzás is elősegíti a köszvény kialakulását (meg ezen kívül sok más betegséget is).
Feszült vagy valami miatt? A monoton élet miatt? Alkohol nélkül is el lehet lazulni (bár hidd el sokáig nekem is ez volt az egyetlen kikapcsolódás) de ez mindenkinek mást jelent. Én például imádom a citromot, ha szomjas vagyok citromos vizet iszom, vagy teát (ritkán alkohol is, nem adtam fel teljesen a fogyasztását). Próbálok heti legalább 3x mozogni, alkalmanként 20-30 percet. Itthoni edzés,videókból szemdem az ötletet, jó zenére mozgok és ez is lazít sőt még jobban is érzem magam tőle hosszú távon is :). Lényeg, hogy keress valamit (valamiket) amiket élvezel csinálni és leköt, úgy h. ne a sörön kattogj.
Nekem ehhez nagyon kemény elhatározás kellett, és hit abban, hogy elég erős vagyok. Neked is menne, én legalábbis nagyon szurkolok! Ha esetleg egyedül mégis túl nehéznek bizonyulna, akkor én kérj segítséget, az sosem szégyen.
Ja, most nézem, hogy munka után csinálod. Az meg még jobb eset. :'D
Korod? Nőkkel hogy állsz? Önbizalom? Esetleg, annak az árát, amit hét közben így eliszol elrakhatnád motivációként és kereshetnél hétvégére valami tartalmasabb kikapcsolódást, ahol ismerkedni is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!