Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek inkább tanuljak...

Szerintetek inkább tanuljak meg egy nyelvet ( mondjuk német az angol mellé) vagy inkább kezdjek el kondizni?

Figyelt kérdés
Most van egy kis szabadidőm suli után és nem tudom melyiket válasszam. ne írjátok, hogy mindkettő, mert maximalista vagyok és szeretek egyre koncentrálni.
2018. márc. 25. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi a cél. Ha pl. Angliába akarsz költözni a következő pár évben, akkor teljesen felesleges a németet tanulnod. Ha Németországba, akkor érdemes. Ha túlsúlyos vagy, akkor logikus a kondi. Ha csajozni akarsz, szintén.

Azért ezt a nyelv kimaxolást ne erőltessük. Ha valakinek gyengébbek a képességei a nyelvtanuláshoz, akkor jó pár éven át, szenvedve fog eljutni egy használható szintre.

2018. márc. 26. 03:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Kondizzal meg boxoljal. En nem ertekelem,ha egy fiu nyelveket beszel ( en igen) ,de azt igen,ha szepen ki van gyurva.

N

2018. márc. 27. 02:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem a németet, de azért köszi a kommentet.
2018. márc. 27. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!