Miért van allandoan bulizhatnekom?
Sziasztok!
17 éves vagyok.Mindenhétvégén elmegyünk iszogatni és beszelgetni vagy gyakran bulizni.Nem szoktam beb*szni mert eleg jol bírom.Ritka az olyan mikor berúgott.Ma ez nem jött össze így itthon maradok.
És nagyon hiányzik.Nem is alkohol,hanem a szórakozás és a “szabadság”.A barátokkal való hulyeskedes stb.
Hogy tudnám magam lekötni?
Köszönöm a válaszokat.
Nezz filmet. :D
Nekem is ilyen erzesem van csak, 21 vagyok. Es tegnap volt az, mikor nem mentem sehova. Megpucoltam egy narancsot, es a cicammal osszebujva megneztem egy horrort.
Bármit amit normálisan csinálnál, ha éppen nem bulizol. Nézz meg egy filmet, egyél valamit, beszélgess a barátaiddal, indíts csoportos beszélgetést akár :)
Amúgy én is hasonlóan érzem magam, ha nem jön össze semmi estére. 18-L
És nekem miért nincs?
Hidd el, te vagy a normális, főleg, hogy ésszel csinálod. Én meg itthon döglök, és hagyom, hogy leépüljenek a kapcsolataim. Such a nice future. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!