Miért vagyok állandóan fáradt annak ellenére hogy fiatal vagyok?
Magnéziumhiány.
Vashiány.
Cukorbetegség.
...
Túl kényelmes az ágyad. :D
Én is ugyanígy vagyok, de csak akkor ha nem megyek ki a házból, egyébként a házon kívül eléggé energetikus vagyok. Legalábbis a bent lévő állapotomhoz mindenképp. :D
Ugyan azokat akartam írni, mint az első 3 válaszoló. A szervezeted le van gyengülve, kevés vitamindús ételt eszel, magnéziumhiány, rosszabb esetben cukorbetegség. Ilyen esetben pedig leginkább a vashiány jellemző. Ha a körmeiden kis fehér csíkszerű foltok vannak, és esetleg a hajad is töredezik, hullik, száraznak tűnik, akkor tuti az áll a háttérben. Egyél sok húst. Főleg halat, marhát, ilyeneket.
Mentális dolgok közül pedig a depresszió.
Én ugyan így éreztem magam még anno, ahogy te leírtad magad. Sokáig azt hittem, hogy ezt csak a munkával járó fizikai fájdalom teszi, hát kiderült, hogy nem. Ezért sem foglalkoztam vele különösebben...gondoltam majd "kipihenem". Viszont amikor hoszabb ideig szabadságokon voltam ugyan így éreztem magam. Ekkor jöttem rá, bogy valami nagyon nem oké.
Tegyél ezek ellen, ne tedd tönkre ilyen fiatalon a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!