Nem merek konditerembe menni?
Túlzás nélkül legalább 5 éve volt már amikor először gondolkodtam, hogy esetleg edzőterembe kellene menni, sokáig edzettem otthon is, de most a 23 küszöbön már tényleg úgy érzem, hogy nen "halogathatom" tovább.
Jelenleg még a hátam is fáj, de nem akarom hogy újra találjak valami indokot ami kifogás lehet, hogy miért nem megyek.
Kinézetem egy helyet, ahol 12, 13 óra körül nincs nagy forgalom. Csak hogy megismerhessem a helyet.
Mik az utolsó biztató történetek?
Ma le akarok,, győzni "valamit amivel évek óta küzdök 😟
Egyébként talán azért, mert gyerekként is csúfoltak de ez hosszú történet lenne
Attól, hogy gyerekként csúfoltak, idősebb korban már másképp szokott lenni. Akármi van, biztosan túlreagálod, nem kicsit.
Történt veled valami mostanában is, vagy csak így megragadtál a gyerekkori traumàidban??? Ha nem bántottak most, akkor az égvilágon semmi okod bármiféle félelemre.
A gúnyolódás gyerekkorban szokott lenni, engem is bántottak gyerekként, de idősebb korban ez már elmúlik, az emberek megkomolyodnak. Lényegtelen, hogy mi volt régen.
Minimum egyszer ellehet menni, márcsak azért is, hogy legyen valós elképzelésed arról, hogy milyen, mert egyenlőre olyannak tűnsz, aki a saját kitalált, képzeletében dédelgetett rémálmaiban él. Ne az élénk fantáziádra alapozd a félelmet, mert az nevetséges. Azt még megérteném, ha olyan környezetben élsz, ahol tényleg ennyire elviselhetetlen bunkókkal vagy körbevéve a napjaidban. Másképp érthetetlen a problémád..
Én konditeremben látok mindenféle embert, véznát, elhízottat is, egyiksem fél egy fránya kondizástól emberi környezetben, senki sem harapta le senkinek a fejét.
Gondolj arra, hogy ők sem kockás hassal születtek. 😊
Én a helyedben edzőt keresnék, aki megmutatja mit hogy kell csinálni.
köszi a támogató kommenteket!!.. Tényleg nehéz elhinni, hogy ennyi évig halogattam, és féltem a semmitől ...
remélem ez egy bátoritó komment mindazok számára, akik majd később olvassák esetleg a kérdést.
1,5 órát voltam csak, de ellestem máris pár dolgot másoktól :) főként a gépek többfunkciós használatáról. Hát kár volt ideáig halogatni, félni...Jobb későn, mint soha. most ezzel nyugtatom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!