Miért mondja mindenki azt hogy a fiatal férfiakra ráférne a katonaság még ma is annak érdekében hogy férfi váljon belőlük?
Miért kéne nekem mosni főzni takarítani?
Mossál főzzél takarítsál magadra, idióta.
35N
Ez az a barom, aki megsértődött valakinek a katonaságos beszólásán még egy másik kérdés alatt.
Hát figyelj, én sem szeretem az ilyen katonaság majd megneveli őket beszólásokat. Apám nagyon férfias volt, de gyűlölte, azt mondta a szívatásról szólt kb. az egész.
Btw most lapátoltam el a havat a ház körül, utcáról, miközben a drága bátyám szépen bezabált majd mindent ott hagyva elvonult alukálni a szobájába, de előtte kiverte a hisztit, mert nincsen itthon cigi. Nem hiszem, hogy neki a katonaság jót tett volna, inkább több év külön élés szülőktől, amikor magát kell fent tartania és nem szolgálja ki senki.
Hülyeség, amit mondasz, főleg, hogy érződik a lány utálatod.
Miért, egy férfinak nem kéne tudnia mosogatnia, főznie?
"Kérdező,ha már megházasodsz és dolgozol,akkor a nő dolga főzni,mosni takarítani"
Hát édesem, neked aztán soha sem lesz feleséged, azt az egyet már most elárulom.
A katonaság nem megoldás. Az egész a nevelés kérdése, szóval a szülők a hibásak ha valaki nem tud normálisan viselkedni.
Ismerek olyan fiatal lányt aki tud mosni főzni, takarítani. De olyat fiút is ismerek, aki egyáltalán nem tipikus páwa vagy swag vagy miknek hívják az ecsetfejűeket. Nyilván azért lettek normálisak, mert jó nevelést kaptak, és nem voltak elkényeztetve sem. Szóval a szülőkön áll leginkább, hogy milyen is lesz a jövő generációja, nem pedig a katonaságon.
"Onnan hogy a mai fiatalok fegyelmezetlenek,és túlságosan csípős a szájuk,"
Mondja ezt egy 17 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!