Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondja mindenki azt...

Miért mondja mindenki azt hogy a fiatal férfiakra ráférne a katonaság még ma is annak érdekében hogy férfi váljon belőlük?

Figyelt kérdés
Ennyi erővel a fiatal lányokra is ráférne valami nőiesített katonaság féleség ahol megtanulhatnak mosni főzni takarítani és mindent amit egy nőnek tudnia kell. Mert belőlük se lesz igazi nő sose ha megnézitek őket beláthatjátok, szóval akkor legyünk igazságosak szerintem.

2018. márc. 18. 12:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség. Bocs
2018. márc. 18. 12:39
 12/30 anonim ***** válasza:
71%

Miért kéne nekem mosni főzni takarítani?

Mossál főzzél takarítsál magadra, idióta.

35N

2018. márc. 18. 12:40
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Ez az a barom, aki megsértődött valakinek a katonaságos beszólásán még egy másik kérdés alatt.

Hát figyelj, én sem szeretem az ilyen katonaság majd megneveli őket beszólásokat. Apám nagyon férfias volt, de gyűlölte, azt mondta a szívatásról szólt kb. az egész.

Btw most lapátoltam el a havat a ház körül, utcáról, miközben a drága bátyám szépen bezabált majd mindent ott hagyva elvonult alukálni a szobájába, de előtte kiverte a hisztit, mert nincsen itthon cigi. Nem hiszem, hogy neki a katonaság jót tett volna, inkább több év külön élés szülőktől, amikor magát kell fent tartania és nem szolgálja ki senki.

2018. márc. 18. 12:42
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

Hülyeség, amit mondasz, főleg, hogy érződik a lány utálatod.

Miért, egy férfinak nem kéne tudnia mosogatnia, főznie?

2018. márc. 18. 12:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy munkatábor.
2018. márc. 18. 12:43
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

"Kérdező,ha már megházasodsz és dolgozol,akkor a nő dolga főzni,mosni takarítani"

Hát édesem, neked aztán soha sem lesz feleséged, azt az egyet már most elárulom.

2018. márc. 18. 12:51
 17/30 anonim ***** válasza:

A katonaság nem megoldás. Az egész a nevelés kérdése, szóval a szülők a hibásak ha valaki nem tud normálisan viselkedni.

Ismerek olyan fiatal lányt aki tud mosni főzni, takarítani. De olyat fiút is ismerek, aki egyáltalán nem tipikus páwa vagy swag vagy miknek hívják az ecsetfejűeket. Nyilván azért lettek normálisak, mert jó nevelést kaptak, és nem voltak elkényeztetve sem. Szóval a szülőkön áll leginkább, hogy milyen is lesz a jövő generációja, nem pedig a katonaságon.

2018. márc. 18. 12:53
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

"Onnan hogy a mai fiatalok fegyelmezetlenek,és túlságosan csípős a szájuk,"

Mondja ezt egy 17 éves :)

2018. márc. 18. 12:55
 19/30 Krecc15 ***** válasza:
0%
Igen mondja egy 17 éves :)
2018. márc. 18. 13:18
 20/30 anonim ***** válasza:
49%
Lenne viszonyításuk ahhoz hogy fix programok étkezések menük képzések vannak a folyamatos lazázás unalomban nasi kábszerezés agyatlankodás helyett . Fegyelmet csoport érdeket tanulnának bizonyos szintű önállóságot , lóg hazudik trükkösködik bünti jár érte . De nem a szoci műkatonaság folytatását értem ezalatt , ahol saját trikójukkal mostak fel körletet meg folyosót . Aki nem dohányzott és ezért nem adott a potyázó tisztes nyaliknak vagy nem volt szimpi ezért wct takaríttattak meg a legrosszabb szolgálatot adták "hálából" és hónapokig nem engedték haza .
2018. márc. 18. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!