Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit akar a nő? Ez egy általáno...

Mit akar a nő? Ez egy általános kérdés, hogy az élet minden területére vonatkozóan mit szeretne egy nő.

Figyelt kérdés

2018. márc. 15. 14:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: igazából a barátos ponton kívül az összes többi vágyam olyan dolog, ami rajtam múlik. Mivel - gondolom - férfiként tetted föl a kérdést, egy férfivel kapcsolatban az a legnagyobb "vágyam", hogy elfogadja az én vágyaimat (ne degradálja le, hogy minek akarok messzi országba utazni, vagy hogy úgyse tudnék lefutni egy maratont), esetleg jöjjön velem. Cserébe persze én is igyekeznék társa lenni a vágyai megvalósításában, amíg azok nem zárják ki az én vágyaimat (pl. ha háziállatmentes lakásban szeretne élni, míg én állatot szeretnék tartani, az elég nagy konfliktusforrás)
2018. márc. 16. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!