Mit tegyek? mikor azt érzem hogy mintha egy börtönbe lennék egész nap és minden és mindenki kontrollálni akar?
ez olyan érzés mintha egy átalakuló hernyó lennék és az kéne hogy pillangó lehessek (oké ez így fura kimondani de hasonlóra vágyom)
legszívesebben kiengednék minden érzést
mindenre ideges leszek, ha hozzámszólnak kedvesen az már fura
utálok majdnem mindent és mindenkit
úgy érzem ez nem én vagyok
mintha az életem egy hazugság lenne
mintha alva járnék
legszívesebben ha tehetném áttörném a mellkasomat a kezeimmel és kiengednék mindent amit magamban tartok
igen sok minden nyomja a szívem
Apukam meghalt bár rossz ember volt
sokan próbáltak bántani lelkileg testileg
nehéz gyerekkorom volt
anyukám nem sokat foglalkozott velem
sose volt mellettem senki aki igazán támogatni akart volna
mindenki elítél, és én egyenlőségi párti vagyok
zavar hogy mindenki azthiszi ismer pedig még én sem ismerem magamat eléggé
zavar hogy egy undorító világban élünk
zavar ha az emberek rám néznek mert nem szeretem ha valahova besorolnak, elítélnek
zavar hogy nem lehetek örökké egyedül pedig ezt tenne igazán boldoggá
zavar hogy mindenki logikátlan
zavar hogy pusztítunk,rombolunk,ölünk
zavar hogy kedves vagyok olyan emberekkel akikkel nem kéne, de ha bunkó vagyok mindenki kinevet azt gondolva hogy "na pont neki nincsenek problémái"
zavar hogy mindenki egy kib***ott dráma királynő
zavar hogy ugy érzem magam mint egy robot zavar hogy
a boldogságot mindenki a társas együttléttek köti össze és a pénzzel
soroljak még?
ha ezt kiordítom egyedül egy magas hegy tetején minden jobb lesz?
aztán rájövök majd hogy igenis bele kell olvadnom ebbe a sz*r életbe és mosolyogni
mintha semmi sem történt volna?
Szerintem, ha orditani van kedved, akkor csak batran, de tenyleg akkor egy hegyen, meg lehetoleg ne hazak kozelebe.
Kit erdekel, hogy mit gondolnak masok, meg hogy hova sorolnak? Nem kell, hogy fuggj a velemenyuktol. Sajat magadnak kell megfelelni, nem a kornyezetednek. Nem csoda, hogy nem vagy boldog. Azt kell csinalnod, amit szeretsz, ami boldogga tesz.
ezt privátba vagy itt letudnád írni hogy ezt az idézetet hogy érted mit akarsz ezzel sugallni nekem?
tudom hogy többre vagyok képes sajnos és
ugy élem ezeket a helyzeteket át hogy szenvednem kell hogy majd később boldog lehessek
Holnap lehet ki megyek egy közeli helyre és megteszem
bár az a gáz hogy beteg vagyok fáj a torkom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!