Mennyire igaz, hogy a tipikus angolok amikor csak tehetik, akár egész nap pub-ban ülnek?
Igaz egy ideje Angliában élek, ismerek/ismertem angolokat, angol a kedvesem, de ritkán, csak velem van pub-ban (alkalmilag, bulikon, valaki szülinapján, Szilveszterkor), nem iszik sokat. Habár mesélte volt idő amikor tényleg sokat járt pub-ba, de az nagyon sok évvel ezelőtt volt ma már nem.
De tényleg igaz az angolok jelentős részére hogy sokat vannak pub-ban, sokan isznak, beleértve a nőket?
Főleg azok véleménye érdekel, akik szintén itt élnek és vannak tapasztalataik, nem pedig csak hallották ezt-azt.
Én nem írtam hogy biztos az összes angol kocsmában ül, azt se állítottam biztosan, hogy a nagy részük. Távol áll tőlem az általánosítás.
Pont azért kérdeztem meg, hogy van-e igazságalapja, mert nem tudom.
Nekem is új volt, nemrég olvastam valahol, valaki szídta az angolokat hogy szerinte a tipikus angolok naphosszat pub-ban ülnek és vedelnek, beleértve a nőket.
Nem én vagyok az aki általánosít, ha így lenne, fel se tettem volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!