2005 Suzuki Swift 1.3 Egy Pest-Szeged út után az egész motortér nagyon forró volt. Ez tipikus?
ez mikor volt? aznap, amikor a külső hőmérséklet is 30 fok volt, vagy ma, amikor didergős az idő?
bizonyos jelekből lehet következtetni, ha már főzés előtt áll a motor..megnyitod a fűtést, és ha az átlagosnál forróbb levegőt fúj, az már nem jó jel...illetve félreállsz, motor leállít, motorház felnyit, és ha rotyogás hallatszik, akkor megfeküdt e termosztát...még akkor is ha a műszer nem mutatja.
az én 2005 ös szwiftem is forró, de nem nézegetem, ha a műszer mozgott induláskor, akkor annak jót kell mutatni.(vagy nem)
a dízelednek lehet hogy állandó hajtású hűtőventillátorja volt, illetve jobban nyitott a termosztát..
Szerintem meg ne kockáztass, vidd el egy hivatalos szervívbe, akkor megúszod olcsón!
Ha van gond, ha nincs.
valahonnan szerezz egy lézeres hőmérőt...attól pontosabban nem tudsz mérni. azt bárhová irányítod, tizedfokra megmutatja a hőmérsékletet.
szervíz, villanyszerelési bolt, vízszerelési bolt, épületgépészeti bolt, stb..ha van haver, nyertél.
Túlaggódtad..10 perc pont elég, hogy felmelegedjen a motor.
a szwiftnek (is) nagyon eltalált hűtésrendszere van, akármilyen melegben klímahasználattal hajtottam autópályán valalmivel száz felett, a mutató ugyanott maradt.
Talán télen nem fűt gatyarohasztóan, de nekem majdnem megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!