Magyar YouTube-erekről mi a véleményetek?
Ecsetfejű és/vagy 30-as hülyegyerek gameplayereket nem nézek.Gyerekeket alapból nem, nem is szabadna engedni 18 év alatt gyerkeket csatornát indítani szerintem.
Nyomorul életű félfogyatékos, mentálisan beteg kiszolgáltatott embereket szintén nem nézek, ahogy olyanokat sem, akiken ujjnyi vastag fux van és/vagy akár egy videoban is előfordul a "tesó", "báttya" megszólítás.Felesleges időpazarlás akár egy percet is rájuk áldozni, de ugye kinek a pap... .
Félrecsúszott életvezetésű ingyenélő sztártuberekre olykor ránézek, de olyan szinten érdektelen az önigazoló önnarrációjuk, hogy alig van video, ami egy kicsit is tartalmasabb, mint a kutyám, ahogy átmegy a kert egyik végéből amásikba. Ez lenne a f%stenger, amiben akad egy.két gyöngyszem is:
A megmondóemberekre csak akkor kattintok, ha hitelesek, vagy szórakoztató az előadásmódjuk. Ott a sok vállveregető nyalóka hozzászólók idegesítőek, de hát amíg van aki megmondja valaki helyett a véleményét, addig lesznek ilyenek is.
Valódi tartalommal bíró információt közvetítő, vagy csak sztorizgatós videósok közül szoktam válogatni. Van, akire feliratkoztam, de aminek olyan a címe, ami nem érdekel, nem nézem meg.
Engem nem izgatna, ha havi félmilliót is fizetne a tube, csak értelmes tartalom legyen mögötte.
Valaki írja már meg mi a minőség' Radics Petiben?
Egy elkendőzött fejű dagadt metálos aki trágárul beszél, persze röhög rajta a proli..
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!