Magyar YouTube-erekről mi a véleményetek?
Ingyenélő, megélhetési jútúberek.
Kerülik a kétkezi munkát, de mivan, ha meghal yt? Mehetnek közmunkáért vlogolni :D
Nem nagyon kedvelem őket. Pl Attilát egy ideig néztem és kedveltem a videóit de ma már nem ugyanez volt unfieldel is.
Pollától,Dezső Bencétől,Fruzsitól stbtől ráz a hideg de nem bántás mint emberek biztos nincs velük semmi probléma én csak a videóikat nem szeretem. De szeretni szeretek párat a magyarok közül pl Radics Peti,Paul Street...
Nem értem, hogy Radics miért nem vállalja fel az arcát? -Ez alap lenne!
Szerinted? '-videókat szeretem.
De a 8-15-éves kis idétlen újgazdag kis pitsákat nem! -Nem is emgedném az ilyesmit!
Valaki mondja már meg, hogy Csecse Attila meleg vagy sem?
Nem kedvelem őket, nekem is az jön le belőlük, hogy azért csinálják mert könnyű pénzszerzési lehetőség valódi munka helyett. Jópár ember csatornáját megnéztem már, a videókból az jött le, hogy a legtöbbnek a szókincse egyenlő a nullával, beszélni nem tud. Mindenki egyforma témájú videót tölt fel, az összes ugyanolyan, kis egyetemisták probálnak könnyen pénzhez jutni, hogy aztán mindegyiket a médiában futtassák, dolgozni ne kelljen. A legtöbb mindig azzal kezdi, hogy "mindig is érdekelt a média világa, gyerekkorom óta imádok szerepelni, a kamera elé születtem". Ehhez képest a videók tartalma semmitmondó, tucat, főleg ezektől a női "beauty vloggerektől" ráz a hideg. A közönségük amúgy is az általános iskolás, illetve a tinédzsereket teszi ki.
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy vannak érett huszonévesek, akik ezeket nézik.
De egyébként üzletnek jó, a sok 18 éven aluli butítható vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!