Szerintetek is gáz és röhejes?
Figyelt kérdés
Amikor a magyar beauty vloggerek rosszul ejtik ki a márkaneveket, peldául amikor megmutatják mit rendeltek az Asos oldalról és rosszul mondják a nevét.2018. febr. 21. 15:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem is gáz és nevetséges ilyen hülye "videókkal" foglalkozni annyira, hogy mé kérdést is ideírsz róla :D
2/3 anonim válasza:
Kit érdekel?
Annyira elszaporodtak itt mostanában az olyanok, akik csak azért járnak ilyen nők közösségi oldalaira, hogy kiéljék rajtuk a rosszindulatukat, mintha ez nem lenne 1000szer szánalmasabb, mint bármi, amit ezek a nők csinálnak. Ne érts félre, nem hobbim ilyen beauty dolgokat nézni youtubeon, és nem is követem őket instagramon, de ők legalább próbálnak csinálni is valamit, nem csak kritizálnak másokat a netes fórumokon arctalanul, névtelenül.
Lesz@rom hogy rosszul mondja ki a márkaneveket. Legalább kimondja...
3/3 anonim válasza:
Szerintem beauty vlogger videókat nézni gáz és röhejes, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!