Hogyan szerezzem vissza a nézőim?
Figyelt kérdés
Youtubeon 11 ezer feliratkozót hagytam ott, Twitchen ezret mert depresszióba kerültem egy ideje. Most, hogy próbálok kijönni, újra elkezdtem liveolni, de a szokásos 50-100 átlag helyett 1-5 ember néz. Egyszerűen megutált mindenki mert faképnél hagytam őket, de olyan mélyvénás depresszióba estem, hogy nem tudtam mást tenni, mint szabadidőmben aludni és aludni. Az a baj, hogy már a személyiségem sem a régi, sokkal unottabb lettem és látszódik még rajtam a depresszió. Mit tegyek, hogy újra virágzó legyenek a csatornáim?2018. febr. 21. 22:17
1/6 anonim válasza:
Keress valami munkahelyet. Mert a jútúb nem az!
2/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe és kezdj el élni a való életben.
3/6 anonim válasza:
A trombózis a mélyvénás, te buta!
4/6 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy öszinte videót amiben kifejted, hogy miért tartottál szünetet a videózásban meg mindent amit csak úgy látsz, hogy érdemes tudniuk.
Ha nem akarod elmondani másoknk, hogy depressziós voltál (amit teljesen megértek) akkor csak mondj annyit, hogy valami olyan dolog történt az életedben ami hatalmas változásokat okozott. Vagy valamk ilyesmit.
6/6 anonim válasza:
Priviben elmondta. Pinytőke zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!