Elvesztettem a motivációmat, hogyan szerezzem vissza?
Egyetemista vagyok, már nincs motivációm sem tanuláshoz, sem semmihez. Csak tengődök, és már nagyon zavar. A tanulmányi átlagom is nagyon leromlott, ösztöndíjat sem kapok így.
Mit tudnék tenni, hogy visszarázódjak?
Szívd fel magad.
Van célod? Ha nincs tűzz ki egyet.
Fiatal vagy ahhoz, hogy feladd!
Ha gondolod írj privát üzenetet.
#2: mondom hogy nem kapok ösztöndíjat, így nincs arra is pénzem hogy kifizessem a lelkes megtalálót :D
#3: valóban elég nehéz szak, és az ha nem teljesítek olyan jól mint szerettem volna is hozzátesz ehhez az állapothoz, de ha már második éve csinálom, nem szeretném itthagyni. A mesterképzés már közelebb lesz ahhoz amit szeretnék, csak ahhoz jussak is el.
#4: nagyon sokat gondolkoztam ezen is, de nem azon töltöm az időm nagy részét. Csak barátommal meg anyuval beszélek rajta, másokkal nagyon ritkán.
#5: van az bőven, de nem segít a helyzetemen.
#1: neked pedig köszönöm a segítőkész választ! Megpróbálok valamit kiötleni magamnak, ha nagyon reménytelen leszek így is, lehet zaklatlak majd egy-két üzenettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!