Mást is idegesít, ha kilyukad a zoknija, de még jó pár órát ki kell bírnia, mielőtt leveheti végre?
Figyelt kérdés
Ma kilyukadt a zoknim a csizmában, éreztem, hogy kint van az egész nagylábujjam. Kimentem a mosdóba megigazítani, fél órán belül újra kint volt. Munkahelyre nem viszek magammal másik zoknit, de szó szerint idegbajt kapok, annyira idegesít. Csak én vagyok ilyen zakkant, vagy más jól elvan benne, míg hazaér? :D2018. márc. 9. 14:47
11/12 A kérdező kommentje:
Még annyit, ha esetleg visszanézel: 7-es válaszodon jót nevettem. :)
2018. márc. 14. 17:33
12/12 anonim válasza:
Örülök hogy jót nevettél, pedig tényleg igaz volt, de ma már ritkán lyukad ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!