Szeritetek baj az ha valaki túlságosan is prűd? Van egy jó barátom ès nagyon idegesít vele .
Figyelt kérdés
Prűd2018. márc. 7. 13:16
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, neked mi számít túl prűdnek.
Írják példákat, hogy mi idegesít benne.
2/9 anonim válasza:
Akkor a jóbarát meg akar dugni. Férfiként sem tartom normálisnak, hogy magára adó nő belemenjen abba, hogy csak úgy szexelgessen egy jóbaráttal, anélkül, hogy a férfi nyíltan felvállalja, hogy vele van párkapcsolatban.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon körbe magyarázza a 'Csúnya szavakat, nem mondja ki őket .
2018. márc. 7. 14:59
6/9 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal ha nem káromkodik, valamint nem nevezi nevén és inkább virágnyelven fogalmazza meg a szavakat.
7/9 anonim válasza:
# 4
S a szép nyelvet már nem érted-érzed csak a rücsköset? :DDD
8/9 anonim válasza:
Nem tudom miért, de megláttam a leírásban azt az egy szót, hogy
prűd
mindenféle hozzátartozó mondatszerkezet nélkül, és tíz percig röhögtem rajta :DDD
Nem tudok válaszolni a kérdésre, csak meg szerettem volna köszönni ezt neked.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj, hogy nem mondd ki csúnya szavakat. Inkább jól nevelt. Ez még nem feltétlenül prűdség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!