Ha gimiben valaki nem jár részeges bulikra, és iszik, az miért maradi/prűd, mikor hogyha az ellenkezőjét csinálná, utcalány lenne (szép szóval)?
Van sapka-nincs sapka. Sok az ostoba ember, és azok mindig találnak valamit,amibe beleköthetnek. Én soha nem jártam bulizni, csajozni, meg ivászatokra gimnazista koromban, meg is kaptam a magamét. Megvontam a vállam...szabad országban élünk, senkinek nem kötelező jóba lenni velem. Akinek így nem tetszek, az magasról le van sajnálva.
Előbb-utóbb majd abbahagyják.
Nem kell figyelembe venni.. mit érdekel engem egy ilyen ember véleménye vagy megítélése?
Ha túlzásba viszi, akkor a jövője és az egészsége bánja.
Én ha 2-3 havonta egyszer elmentem egy osztályban szervezett házibulira, vagy születésnapra. Jeles alkalmakkor elfogadható de nem minden héten vagy hetente kétszer.
Én sem iszok, cigizek, drogozok...és más "egészséges" dolgokat sem csinálok. Persze az osztályban ez egy elég lúzer dolognak számít, hogy facebookon nem terjednek rólam "négykézláb mászós, világomat nem tudom videók". E miatt érthető módon nem tartozom az osztály magjához, de sikerült megtalálnom az én szemléletemhez hasonló barátokat.
Ez van, ha már kettővel több IQ-d van mint a többinek, akkor már lúzer vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!