A barátnőm már-már idegesítően prűd és stréber. Velem ellentétben. Mit csináljak? (többi lent)
Máshogy veszi a vallást, valószínűleg szülői hatásra. Én bár nem vagyok vallásos, vannak barátaim, ismerőseim, akik igen, és bár valóban konzervatívak, egyik sem egy besavanyodott alak, tudnak szórakozni, kikapcsolódni, ugyanúgy bármiféle zenét hallgatni, akad, aki káromkodik is, ha úgy viselkednének, mint az erkölcsrendészet, vagy térítgetni akarnának, vagy lenéznének, nyilván nem barátkoznék velük.
Szerintem keress jobban hozzád illő barátot, hiába vagytok jóban, ha mellette nem lehetsz önmagad, ez a barátság halálra van ítélve.
Miért zavar téged (vagy bárkit) az, hogy nem káromkodik, rengeteget tanul, nem néz horrorfilmeket stb.? Lehet, hogy egyszerűen:
-előrelátó (ezért tanul ennyit)
-nem szereti a horrorfilmeket (Ahogy én sem. 26 éves vagyok, és hervasztónak és gagyinak találom a horrorfilmeket, ergo untatnak és egyáltalán nem kötnek le.)
-nem szeret csúnyán beszélni (Nehogy már ez baj legyek! Ez kiváló tulajdonság.)
-nem szeret kihívóan öltözködni (És? Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar.)
Mindketten normálisak vagytok, tanuljátok meg tolerálni egymás eltérő szokásait, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!