Utálom a football-t. Ez miért van? Nagyon gáz? Fiú agyok de nem bírom. Kifejezetten idegesít a tv-ben és unalmas. Ökölvívást még csak csak megtudom nézni de elmondhatom, nem szeretel semmilyen sportot nézni. Lehet meleg vagyok? 20f
Az a gáz, hogy ilyen hülyeségeket soroltál fel.Embere válogatja, hogy kinek mi tetszik, mit tart szórakoztatónak.És szerinted hogy függ össze a heteroszexualitással és a férfiassággal, hogy milyen sportágat szeretsz nézni? Nem mindig volt foci, de akkor is voltak igazi és heteró férfiak, vagy mondjuk az USA-ban nem olyan nagy divat az európai foci, akkkr minden amerikai férfi meleg?
A lányok között sincs mindenki oda a rúzsért meg a tűsarkúért meg a kihívó ruhákért,feltűnő sminkért.
Én farmerban és lapossarkúban járok,nem sminkelek, bulizás és pasikkal való feszítés helyett könyvtárba járok, a mükörmök helyett a törtenelem érdekel mégis nőnek érzem magam és leszbikus sem vagyok.
21/L
Igen, aki férfi és nem szereti a focit az meleg.
Komolyra fordítva, te nem meleg vagy, hanem szimplán hülye. 20 évesen ennyire primitíven gondolkodni...
Én se szeretem a focit, a magyar válogatott meccseit néha megnézem de ennyi. De ettől még soha nem fordult meg a fejembe hogy meleg lennék, pedig még fiatalabb is vagyok tőled:)
Én se szeretem a focit, még gyerekkoromban sem játszottam sose, erre családom és gyerekem van, biztos nem erről a bolygóról származom.
Teljesen hidegen hagy a foci, szóval nem vagyok pozitív, se negatív véleménnyel róla, ha meg valaki a fociról próbál beszélni velem szimplán megmondom, hogy bocs, de engem a foci hidegen hagy, szóval sík hülye vagyok a témához, ez általában mindig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!