Hoj van a meleg szál a szépség és a szörnyeteg új filmben? Nem játtam benne ilyet, pedig figyejtem. Ejmondanátok hol? 20f
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 00:41
1/4 anonim válasza:
Ény szanosz ezst nyem tyutyom, tye miéjt írzs amúty fújcsány, nyem vaj majar embjer?
2/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem vetted észre! Már ha van ilyen szál abban a filmben, mert én nem láttam, legalábbis a legújabbat nem.
3/4 anonim válasza:
Annyi az egész, hogy Lefou néha kicsit olyan tipikus filmes melegként viselkedik és a végén van egy pillanat, amikor a táncban egy másik csávóval táncol és örülnek egymásnak. Annyira túllihegték ezt az egészet, szinte már sértő az LGBTQ+ közösségnek, hogy milyen reklámként használtak egy ilyen kis semmi dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!