Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a bajuk itt a ferfiaknak?

Mi a bajuk itt a ferfiaknak?

Figyelt kérdés
En leszogezem, nem akarok senkit sem tamadni, egyszeruen mar itt vagyok egy eleg hosszu ideje, es kicsit elvesztettem a fonalat. Mar szinte mindennap olyan kerdeseket olvasok, hogy ‘genetikai selejt vagyok, mert 500-at keresek es 190 cm alatt vagyok, mar tobbszor probaltam megolni magam, es lemondtam a nokrol meg a csaladrol’ es ‘nem elek Budan, nem tudom exkluziv nyaralasokra vinni a csajokat, meg kene halnom, szamomra nincs remeny’ meg meg otezer ilyen, minden valtozatban. En ertem, hogy sok no szeretne elit modon elni, de rengeteg olyan lanyt latok, akinek nem szamit a penz, atlagosan oltozkodnek es kedvesek
2018. márc. 4. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8%
Gyere össze az egyikkel. (na làtod, hogy igazuk van :D)
2018. márc. 4. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy nem akarsz senkit sem támadni, de ha akármelyik férfi leírja, hogy ezt nőktől tapasztalja, a női válaszolók többsége a saját neme elleni óriási támadásnak érzi. Aztán nekiugranak a férfiak nyakának.

Ha a férfiak nem ezt tapasztalnák, akkor nem ezt állítanák. Ennyi. Nem találnak ki hasonló ok-okozati összefüggéseket a kisujjukból emberek ekkora mennyiségben. Nem úgy kelnek fel, hogy a hasukra csapnak is kitalálják: Wow, azért nem kellek senkinek, mert alacsony vagyok. Ezt éveken át tapasztalják és levonják a következtetést.

A gond ott van, hogy ezt az itteni női felhasználók nagy része valamiért képtelen felfogni. Amit nem is értek, mert pl. a környezetemben teljesen alapvető, hogy egy nő megmondja, hogy magasabb pasit akar. Itt egy csomóan széttépik a férfiakat, ha ezt merik állítani.

Aztán jönnek az irreális logikák, amiket itt felpontoznak, mint pl. amit a #2-es írt. Ja, a pasik csak az ilyen és olyan nőket veszik észre... Egy kérdéssel lejjebb, meg azért ekézik a pasikat, mert mindenkit megdugnának. A pasik nem vesznek észre ilyen meg olyan lányokat és húdegonoszok, aztán rámásznak mindenkire, húdegonoszok. Lényegtelen a logika, meg hogy mi-miért történik. Ha a kérdés akárcsak egy nőre is negatív, akkor fel lesz pontozva minden válasz, ami a férfiakat ekézi. Érted...

Nos ÍGY aztán tök feleslegesek ezek a kérdések, mert a válasz igazából nem sok embert érdekel. Ha valakit tényleg érdekelnek a válaszok, akkor nézzenek körül a környezetükben. Jó eséllyel fognak olyat találni, aki a kérdésben szereplő dolgok közül az egyik miatt nem talál barátnőt. Ha valakit tényleg érdekel a válasz, dobja félre minden addigi előítéletét meg fantáziaföldön létrehozott elméletét és BESZÉLGESSEN egy érintettel, aki TAPASZTALATBÓL beszél. És ne egyből belevágva a szavába próbálja hazugnak nézni a másikat, hanem gondolja is át, amit hall.

2018. márc. 5. 01:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12. Én úgy vettem észre, hogy ha a palit zavarja, hogy ő alacsony, akkor minden egyes elutasítást annak fog elkönyvelni, hogy "azért nem kellettem neki, mert alacsony vagyok, bezzeg, ha magas lennék!". Pedig lehet, hogy azért utasították el, mert bunkó volt, vagy áradt belőle a negativitás, vagy a lány volt bunkó, vagy a lány nem akart ismerkedni senkivel (személyesen ismerek olyat, aki annyira nem akar kapcsolatot, és emiatt annyira átlát a szitán, hogy a bmw kulcsot hajigálhatod előtte az asztalon az aranyórával együtt, maximum megjegyzi, hogy milyen szánalmas próbálkozás, és elsétál... de ha egy "azért nem kellek senkinek mert hiányzik a bal felső hetes fogam" pasi megtalálja, és kap egy egyébként kulturált nemet egy meghívásra, akkor a pasi biztos lesz abban, hogy a csaj kiszúrta, hogy neki hiányos a fogazata egy ponton, és a rohadt életbe, hát ez is csak a külsőségekre megy).
2018. márc. 6. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!