Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Miért nem viselkednek erős, határozott férfi módjára? Mi van a világgal? Miért várják el, hogy egy nő tálcán kínálja magát?

Nem értem őket, most már végképp nem. 3 év után újra szingli vagyok, mások visszajelzése alapján (és én is reálisan látom magam) csinos, 30 alatti, imádom a munkám, családcentrikus vagyok, képes vagyok tartalmas érzelmi kapcsolatra.

Van két srác, akikkel gyakrabban beszélgetek, mint másokkal, már ismerem őket valamennyire, párszor összefutottunk a nyáron. Akkor is és most is (Facebookon) elég határozott célzásokat tettek rá, hogy szívesen megismernének komolyabban. Tetszem nekik, minden beszélgetés alkalmával flörtölünk, magabiztos, helyes fiúk… DE mégsem hívnak randira. Egyszerűen bármennyit beszélünk, nem jutnak el addig, hogy leírják:

Nincs kedved találkozni?

MIÉRT?? Tényleg nem értem. Márpedig én nem fogom ezt megkérdezni. Nem az én dolgom. Nem nekem kell randira hívni egy pasit. Pedig belepusztulok, hogy csak Facebookon megy a beszélgetés. Tudtommal egyiknek sincs barátnője, akkor miért olyan rohadt nehéz elhívni kávézni?

Tényleg elvárják, hogy én tegyem meg az első lépést? Manapság ez már így megy? Tényleg nekem kell nyomulni, ha össze akarok szedni egy pasit? Különben ha nem teszem, akkor megdug valaki mást? Másokkal is így van? Nem akarom feladni az elveimet, hiszek még abban, hogy a férfi dolga az udvarlás, de egyre jobban kétségbe vagyok esve.

2017. dec. 18. 11:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Abszolút igazad van, mondom ezt férfiként. De ne ess kétségbe, mondom ezt férfiként, mert van azért bőven olyan férfi, aki meg fogja lépni, amit a férfinak meg kell...én is olyan vagyok pl.
2017. dec. 18. 11:22
 2/19 anonim ***** válasza:
39%
Bizony ma már így megy, ők több száz "hercegnőnek" megtették az első lépést, eredmény nélkül, vagy csak lealázást kaptak, ezért most már lemondtak erről.
2017. dec. 18. 11:30
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

SzDG. Óóóh. Azt hittem a korábbi hozzászólásaidból, hogy nő vagy. Meglepődtem.

No de a kérdésre válaszolva, lehet hogy nem céloztál elég érthetően és azért a férfiak sem gondolatolvasók. De az is lehet, hogy ismerik egymást és téged szívatnak. 35N

2017. dec. 18. 11:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Talén mert nem is akarnak, csak a neten flörtölni.
2017. dec. 18. 11:36
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
Kedves utolsó... érdekes, nem tudom, honnan gondoltad, hogy nő vagyok? De egy biztos, " értek" a női lélekhez...ezt már sokan mondták, mármint nők 😀
2017. dec. 18. 11:37
 6/19 anonim ***** válasza:
49%

hmm.. Ismerős volt a kérdés. Biztos azért mert reggel olvastam ebben a cikkben:

[link]

2017. dec. 18. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy akarnak tőled valamit? Egyedül vagyok, vannak közeli nőismerőseim, akik jól néznek ki, de más-más okokból egyikkel se tudnám elképzelni magam. Van, akinek a személyiségében van olyan vonás, hogy párkapcsolatra nem, de barátnak megfelel, van, akit már annyira ismerek, hogy fura lenne összejönni vele, meg van, aki szimplán csak nem az esetem, hiába jó nő.
2017. dec. 18. 11:41
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
"családcentrikus vagyok" Ezt hogyan kell érteni? Szüleidre vagy a gyerekeidre értendö?
2017. dec. 18. 12:00
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Én már lesz@rom. Pontosan azért amit már leírt az egyik elttem szóló. Próbálkoztam mindenféle lánynál. Átlag csak addig voltam jó, míg meg nem találták azt kit kerestek. Én itt vagyok szomorúan és csalódottan. Elegem van. Inkább maradok örökre egyedül, mint hogy még egy olyan lánytól (kinek udvarlok) olyat halljak, hogy "Bocsi, de nekem megtetszett egy másik fiu. Remélem összejössz mással, aki jobb mint én. Sok szerencsét." Majd ha akar valaki, megteszi az elsőnlépést.... F/18
2017. dec. 18. 12:07
 10/19 anonim ***** válasza:
**első lépést
2017. dec. 18. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!