Mi a bajuk itt a ferfiaknak?
Akkor nem inkább mi bajuk a lányoknak?
Akik az irreális elvárásaikkal szétfrusztrálják a férfiakat.
Mi a férjemmel kínunkban arra a végkövetkeztetésre jutottunk, hogy a normális férfiak meghaltak a háborúkban, aztán zömével az szaporodott, aki otthon maradt :D
Tudnék ezernyi példát hozni, de felesleges. Amelyik ilyen, annak súlyos önértékelési problémái vannak, amit rávetít a környezetében élőkre.
Az ilyenek valamiért tényleg tacskószerűen követik a legsötétebb lelkű, legelkényeztetetebb lányokat, a normálisakat vagy elutasítják vagy észre sem veszik, aztán őrjöngenek a világba, hogy miért nincs párjuk.
Szerintem egyszerűen csak természetes kiválasztódás...
"de rengeteg olyan lanyt latok, akinek nem szamit a penz, atlagosan oltozkodnek es kedvesek" Ezeket nem veszik észre. Még a többi lány sem veszi semmibe az ilyen lányokat. Én amikor kedves voltam, csak kihasználtak, fellöktek, blabla. Bezzeg az a (már nem)barátnőm, aki kihasználta, belerúgott a férfiakba, na őt imádják a mai napig. Pedig nagyon kegyetlenül bánik az emberekkel. Volt fiú, aki nekem zokogott, hogy hogy lehet valaki ilyen szemét vele...Az a fiú tetszett nekem is, de én csak lelki szemetesládának voltam jó. Nagyon sajnáltam szegényt.
Jaaaj de ilyen nincsen nőknél, mondják, a nők mind a 10 ujjukra kapnak férfit.
Amúgy ez nőknél is így van, az emberek nagy része azt szereti, ami elérhetetlen, vagy ami problémás. Ezt látják a családban, az anyjuktól, apjuktól. A filmekben, hogy a problémás lány/fiú egyszer megváltozik és csodaember lesz.
"A kedves, rendes átlagos lányok nem kellenek nekik, csak a p.csák."
Az a baj, hogy a kedves, átlagos lányok is pont ugyanúgy a gazdag jóképű macsót keresik.
Legnagyobb gond, hogy az ismerkedésnek nem tett jót az internet meg a Tinder és társai. Régen volt egy folyamata az egésznek. Manapság meg húspiac az egész és tized másodperc alatt döntesz hogy jobbra húz vagy balra.
Az a bajuk, hogy egész nap csak a a gyakori kérdések "felnőtt párkapcsolatok" kategóriáját olvasgatják, ahol egymásnak bizonygatják a nagy okosságokat, hogy "a nőknek csak a gazdag, jóképű, macsó BMW-s kell, a normális férfiak már nem is, ezért inkább te is akaszd fel magad, én is azt teszem", meg nyomják egymásnak a nőgyűlölő szövegeket és ezekkel jól felhergelik magukat...és elképzelem, ahogyan feltöltődés gyanánt pedig közben nézik a Feleségek luxuskivitelben c. műsort és instacelebeket lájkolgatnak a neten. Más magyarázatot nem nagyon látok :D
Én az interneten rengeteg olyannal találkoztam már, pl. ez az oldal is tele van ilyenekkel, akinek akármit modhatsz, bizonygathatod, hogy "nem ez hülyeség, baromság, mert igenis vannak olyan lányok, akiknek nem ez kell", "attól, hogy nem vagy milliomos, attól még neked is lehet barátnőd" stb., nem érdekli, olyan mintha nem is hallaná...Eleinte még én is próbálkoztam ilyennel, hogy meggyőzöm őket, hogy rosszul gondolják és nem szabad feladni stb., de rájöttem, hogy teljesen felesleges és csak magamból csinálok hülyét, mert őket nem érdekli és csak lökik tovább a hülye dumájukat, amivel kb. ki lehetne kergetni a világból...Egyrészt azért zavar, mert hülyeségnek tartom úgy, ahogy van. Másrészt pedig azért, mert nekem mint lány ez nagyon rosszul esik, hogy ezt nézik ki belőlem, hogy nekem ez kell és én ilyen pénzéhes, felszínes, buta liba vagyok (tök mindegy, hogy mit mondasz és nem is ismernek, de ők ezt eldöntötték, hogy te az vagy, mert nő vagy :D). Itt pedig meg is jegyzem (bár tudom, hogy ők majd megmondják, hogy hazudok :D), hogy soha nem kellett nekem egy "kigyúrt, tetovált, aranyláncos, gazdag BMW-s macsó" sem és nem is fog. Hála istennek személyesen viszont nem nagyon találkoztam még ilyen pasival, a "való életben" azért még valóban lehet találni normális srácokat, akik értelmesek, szerethetőek, erkölcsösek és normális értékrendet képviselnek stb., tehát alkalmasak kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!