Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel tehetném jobbá az...

Mivel tehetném jobbá az emberek napjait?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok (fiú), és azon gondolkozom hogy tehetném jobbá az emberek napjait, akár csak egy kicsit is.

Gondoltam arra, hogy idegeneknek adok ajándékokat, de ezzel még várnom kell, mivel nincs még anyagi keresetem, valamint több embert is boldogabbá szeretnék tenni.

Pólón lévő szövegre is gondoltam, amit ha meglátnak az emberek, akkor elmosolyodnának, esetleg jobb kedvel indulnának a napnak, vagy épp egy picit jobbá tenném ha addig rosszul ment, természetesen itt többre van szükség egy "Legyen szép napod!"-nál, szóval ehhez várnék ötleteket.

Ti minek örülnétek egy idegentől? Mi lenne az, ami miatt jobban/jobbnak éreznétek magatokat? Bármilyen komoly ötletet várok. :)

2018. márc. 3. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Egy fecske nem csinál nyarat"

Amúgy meg ostoba ötlet :D

Szerezz egy bnőt és azt boldogítsd...

2018. márc. 3. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csinálhat nyarat az az egy fecske is, csak jó helyen kell hirdetnie. :)

Elég néhány olyan embernek mutatni a példádat, akik több emberrel vannak napi kapcsolatban, és máris nagy tömegben terjed a kezdeményezés.

2018. márc. 3. 21:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Uuu köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon jók, bár a megyémben élő emberek nem olyan nyitottak (vagy nem is tudom milyen szót használjak), mint például Budapesten, szóval a bókolást/dicsérést furának veszik, de azért próbálkozom. :D Mikor ott mondtam egy srácnak, hogy jó a bandás pólója, akkor mosolyogva köszönte meg, itt meg melegnek hittek emiatt, szóval nehezebb a helyzet az itteni emberekkel. :D
2018. márc. 3. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy 2 terás külső HDD-nek! :D
2018. márc. 4. 02:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, hogy ilyenek jár az eszed. Rokon lelkek vagyunk. Én a szűkebb környezetemben (társasház) kezdtem el a közösséget formálni, mert egy nagyon széthúzó, egymásnak nem köszönő egymást elkerülő közösség volt itt. Ugyan csak albérlő vagyok (5éve), de itt van a műhelyem is stb és ha valaki valamit szerel, felújít stb és összefutunk a házban, akkor mindig megkérdezem, hogy minden rendben van-e. Aztán ahogy beszélgetünk tudok nekik tanácsokat adni, eszközt, szerszámot stb. Ma már ott tartok, hogy kivétel nélkül az összes lakásban dolgoztam már, mindenki hozzám fordul ha kell egy fogó, fúró stb.

Nyaranta volt olyan, hogy a gangon dinnyéztünk este a szomszédokkal, meg borozgattunk. Imádok itt élni ebbe a közösségben.

Lakásfelújítással foglalkozok, mint vàllalkozó, úgyhogy szerintem sokat segít ha valamilyen képességedet állítod a közösség szolgálatàba

2018. márc. 4. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!