Senki sem ítéli el a másságot. Pláne nem zenei ízlés tekintetében. Maximum azt mondják, hogy szerintük a K-pop rossz. Én sem szeretem, sőt... Amennyit hallottam belőle szerintem sz4r. Mégis az egyik legjobb baráton K-pop-os
2018. márc. 1. 18:02
2/10 anonim válasza:
? Engem az egész rohadt világ nem tudna eltántorítani attól, hogy jrockot hallgassak. Miért érdekel téged, hogy mit szólnak hozzá? Hogy kinevetik? Ha piszkálnak hát röhögd ki őket, mert magukat égetik ezzel. Nem érdemes velük foglalkozni. Amúgy meg lassan már nem is számít újdonságnak a kpop se, lépten-nyomon hallgatják az emberek, úgyhogy majd megszokják.
2018. márc. 1. 18:07
3/10 anonim válasza:
1-honnan látják rajtad az emberek, hogy kpopot hallgatsz? Odamennek hozzád, kitépik a fülesed a füledből és belehallgatnak? Vagy inkább te hangoztatod lépten-nyomon, hogy mit hallgatsz és az emberek pofájába nyomod a sz_rságaidat? A második esetben megértem, hogy ellenségesen viszonyulnak hozzád.
2-Meggondolod, hogy szereted-e?!?! Nálad az ízlés így működik? Már meg ne haragudj, de ezt hívják úgy, hogy valaki pózer, divatmajom
2018. márc. 1. 18:13
4/10 anonim válasza:
Miért kell reklámozni?
Ha meg nyíltan vállalod a véleményed, annak következménye van. Ennyire egyszerű.
2018. márc. 1. 18:43
5/10 anonim válasza:
Mert gyengék, és ilyen nyomoronc forrásokból próbálnak erőt meríteni, hogy aki mást szeret, azt piszkálják.
2018. márc. 1. 19:01
6/10 anonim válasza:
Mindenki másnak: van egy szint, ami felett nem lehet csak úgy leszarni, mit gondolnak mások. Nem kell hozzá jelentős különbözés: fiú osztálytársaim között egyetlen srácnak volt hosszú haja, és agyoncikizték, kiközösítették, pedig nagyon jószándékú, rendes ember volt.
2018. márc. 1. 19:04
7/10 anonim válasza:
6. Bocsi, de azt is lehet, hogy tesz rá és túléli, vagy szól ellene. Én kövér és ronda vagyok, mindig voltam baràtaim és mindig normàlisak voltak miutàn velük röhögtem a beszólásaikon.
2018. márc. 1. 19:16
8/10 anonim válasza:
6. Ez a jobbik kimenetel, de valakinek a tiednél szerencsétlenebb a közege.
Azt pedig biztos érzed, hogy nem valami egészséges tulajdonsága a rendszernek, hogy lényegtelen eltérések miatt beszólogatásokat (rosszabb esetben kiközösítést, veréseket) kapni.
2018. márc. 1. 19:25
9/10 anonim válasza:
Bocs, elírtam, a 6. én voltam. Szóval 7.
2018. márc. 1. 19:25
10/10 anonim válasza:
"Macika azt hallotta, hogy Jucika, azt mondta, hogy Sacika úgy hallotta, hogy...", így kialakul egy előfeltevés valamiről, amiről szinte alig van ismeretsége az illetőnek - vagy esetleg utánanézne az illető -, de mivel "Macika azt hallotta, hogy Jucika, azt mondta, hogy Sacika úgy hallotta, hogy...", így már megvan az eredmény, az ítélet, a végszó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!