Mit tegyek ha nem tudok mások szemébe nézni?
Kicsit befele áll az egyik szemem és emiatt alig van önbizalmam. Szokták mondani bár néha hogy rájuk figyeljek és próbálok a szemükbe nézni de nem tudok mert fáj a szemem ha csak egy pontra nézek. Orvosnál voltam és tilos műteni mivel ez nem kancsalság hanem más a bal és a jobb oldalam, a jobb szemem fentebb van és a szemüregem mélyebben és ha megműtenék akkor tényleg kancsal lennék. Azt mondták ezt el kell fogadni olyan mint a torzszülöttség. Az emberek mindig dicsérnek viszont, hogy nagyon szép lány vagyok. Csak ez a szemkontaktus zavar. Vagy van mikor sokáig a szemét nézem, de nem arra koncentrálok amit mond hanem arra, hogy fáj már a szemem. Hogy beszélgessek így, hogy ne érezze az illető, hogy egy flegma vagyok mert nem figyelek rá de főként, hogy ne vegye észre, hogy nincs önbizalmam?
Plsss ne piszkáljatok, ez a legkisebb gondom!
18/l
Ne nézzél, nem attól figyelsz valakire, hanem attól, hogy értelmes válaszod lesz utána az illetőhöz.
Mellesleg, miért-minek nézzen egy pasi pasi szemébe vagy nő nőébe vagy pasi-nő...elég reá nézni-irányába akár, ha csak eszmecseréznek...
Párkapcsolatnál meg megértésre találsz szerintem csak olyat válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!