Miért nem tudok az emberek szemébe nézni?
Ha beszélgetek vkivel akkor nem tudok a szemébe nézni az illetőnek folyamatosan elnézek oldalra,csak nèha nézek rá ha már engem is zavar h sose nézek a szemébe.
Ha viszont hazudok akk mereven nézek az ember szemébe.
Miért van ez így?
velem is így van.. egyedül mamám szemébe tudok belenézni mivel ő benne bízok nagyon. Még a szüleimébe se tudok. :D
bocs az offért nem tudok én sem válaszolni
Általában fordítva szokott lenni, hogy az emberek a beszélgetőpartnerük szemébe néznek beszélgetéskor, és ha hazudnak akkor kerülik a másik tekintetét.
Lehet, hogy audiális típus vagy és mindig a hangokra koncentrálsz, az ilyen emberek folyton radaroznak a fülükkel. Valamelyik fülüket mindig a beszélgetőpartnerük felé próbálják fordítani.
Amikor meg hazudsz, akkor azt szeretnéd, hogy tudjon róla a másik fél, ezért nézel a szemébe. Mert lehet, hogy nincs ínyedre, hogy hazudnod kell.
Én sem nézek az emberek szemébe, csak ha konkrétan arra gondolok hogy "nézzekmáoda".
Az emberek száját szoktam nézni többnyire. Nem foglalkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!