Szoktál ilyeneken gondolkodni?
Időnként ha semmi kedvem dolgozni menni, vagy nagy nyűggel lemegy a nap, sokszor eszembe jutnak a drogfutárok akik szintén szegények, számolgatniuk kell a pénzt, azonban ha pár ilyet elvállalnak és nem buknak le akkor máris stabil életük van amire meg van az anyagi alap.
A másik amikor átlagos furgon, vagy kombi tele van pakolva kg szám marihuánával, meg zacskózott extasy-val, kokainnal.
Ilyenkor átértékelődik bennem hogy mennyit ér az én munkám, és az övék, akiknek csak az ellenőrzésen kell átmenni, azután öröm boldogság.
Én nem utálattal vagyok velük szemben, hisz ha maguk a politikusok is csalnak, lopnak, akkor mit kell színészkedni, mindenki úgy boldogul ahogy tud.
Ajánlom figyelmedbe a nat geo-n a bekasztlizva külföldön sorozatot.
Az egyik tag 22 évet ült sitten valami dél-amerikai nyomornegyedben ahol többször szétverték megkéselték.
Máshol hallottam olyat is hogy a zárkában ahol többen vannak te leszel a csicska és minden este végig kell menned a többieken szájjal és szépen lenyelni mindent az utolsó cseppig.
És csak idő kérdése hogy elkapnak.
Ha csak egy kicsit is idegesebb vagy kiszednek, szétszednek, átvilágítanak, a drog kereső kutya még az istenfa.sza alá is beszagol.
Már nem lehet hülyének nézni a zsarukat mint régebben. Kifigyelnek, beköpnek, elkapnak, megvernek, megaláznak és ha sittre kerülsz megáll az idő.
Haverom volt bent előzetesben.
Azt mondta akik kint vannak nem tudják hogy bent megáll az idő.
Mindegy mennyit ülsz ott nem tudsz mit csinálni és az örökkévalóságig vagy bent.
Ezeken gondolkozz miközben elégedetlenséget érzel a sorsoddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!