Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál ilyeneken gondolkodni?

Szoktál ilyeneken gondolkodni?

Figyelt kérdés

Időnként ha semmi kedvem dolgozni menni, vagy nagy nyűggel lemegy a nap, sokszor eszembe jutnak a drogfutárok akik szintén szegények, számolgatniuk kell a pénzt, azonban ha pár ilyet elvállalnak és nem buknak le akkor máris stabil életük van amire meg van az anyagi alap.

A másik amikor átlagos furgon, vagy kombi tele van pakolva kg szám marihuánával, meg zacskózott extasy-val, kokainnal.

Ilyenkor átértékelődik bennem hogy mennyit ér az én munkám, és az övék, akiknek csak az ellenőrzésen kell átmenni, azután öröm boldogság.

Én nem utálattal vagyok velük szemben, hisz ha maguk a politikusok is csalnak, lopnak, akkor mit kell színészkedni, mindenki úgy boldogul ahogy tud.

2018. márc. 3. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, a kicsik mindig besz.pják. Egyszer elkapnak, lesz elég időd gondolkodni, és priusszal még olyan munkát sem fogsz tudni találni, mint ami jelenleg van. Utána pont emiatt sokan újra próbálják, és megint börtön.
2018. márc. 3. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Én azon szoktam gondolkodni, hogy az instagramon az a rengeteg fitneszes csaj hogy a fenébe ilyen gazdag, mégis miből? Alig huszon pár éves csajokról beszélek. De kérdező, amit te felvetettél, az is érdekes dolog, sose lehet tudni, hogy akiknél rejtély, miből jut nekik wellnessre, meg külföldi utakra, egyéb luxusra, éppen elképzelhető az is, hogy nem legális úton jutnak hozzá ilyen gazdag élethez... Mi meg nyomorgunk, és dolgozunk nettó százért. Igazságtalan az élet!
2018. márc. 3. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze hozzáteszem, én soha nem kockáztatnék semmilyen illegális dolgot, inkább maradok rosszabb anyagi helyzetben.
2018. márc. 3. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a nat geo-n a bekasztlizva külföldön sorozatot.

Az egyik tag 22 évet ült sitten valami dél-amerikai nyomornegyedben ahol többször szétverték megkéselték.

Máshol hallottam olyat is hogy a zárkában ahol többen vannak te leszel a csicska és minden este végig kell menned a többieken szájjal és szépen lenyelni mindent az utolsó cseppig.

És csak idő kérdése hogy elkapnak.

Ha csak egy kicsit is idegesebb vagy kiszednek, szétszednek, átvilágítanak, a drog kereső kutya még az istenfa.sza alá is beszagol.

Már nem lehet hülyének nézni a zsarukat mint régebben. Kifigyelnek, beköpnek, elkapnak, megvernek, megaláznak és ha sittre kerülsz megáll az idő.

Haverom volt bent előzetesben.

Azt mondta akik kint vannak nem tudják hogy bent megáll az idő.

Mindegy mennyit ülsz ott nem tudsz mit csinálni és az örökkévalóságig vagy bent.

Ezeken gondolkozz miközben elégedetlenséget érzel a sorsoddal kapcsolatban.

2018. márc. 3. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz az elgyengülés mint a lányok akik testükkel akarnak pénzt keresni, mert az "mennyivel könnyebb". Igen könnyebb.. De CSAK ennyi.
2018. márc. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!