Járnál olyan pasival, aki ilyeneken szokott gondolkodni?
Hogy miért van az ember, mi lehet a halál után, hogy lehet hogy a természet a legszebb dolog mégis figyelmen kívül hagyja majdnem mindenki(gondolok itt a virágoktól egész a csillagokig mindenre), miért olyan egy ember amilyen stb.
Közben persze nem csak ilyesmin, humor herold is közben.
3. Ha ez segít, akkor olyan is van a dologban, hogy a reklámokon szokott mérgelődni, hogy az embereket mennyire nem a vásárlásra ösztönöni akarják már egy olyan szöveggel, ami az ő termékük értékét fejezi ki, hanem arra akarják rá venni az embereket, hogy össze kössék a terméket a szeretettel és/vagy a boldogsággal esetleg a hétköznapi élettől való eltéréstől.
Lehet ez egy csoki vagy autó reklámja...
Nem a külsőt tartja emberünk lényegesnek, hanem azt amilyen a benne rejlő ember. Az intelligencia helyett a jó szándékot helyezi a fontossági sorrend elejére.
Én is ilyesmi vagyok, csak én főleg a csillagok, az univerzum stb körül szoktam gondolkodni, általában kellemes csalódásként tekintenek rá a lányok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!